Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10021407

|

Modell: S-LS-117

Labor tápegység - 0–30 V - 0–5 A DC - 2x150 W - 5 memóriahely - LED kijelző - USB/RS232/LAN

105 990,00 Ft 122 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • variálható – 2 csatorna 0–30 V DC feszültséggel, valamint 0–5 A áramerősséggel, és egy csatorna 5 V-tal és 3 A-rel
  • LED kijelző – a kimeneti áram és a kimeneti feszültség gyors ellenőrzéséhez
  • smart – a 2 csatorna egyszerűen állítható forgatógombokkal, valamint USB, RS232 és LAN interfészek
  • biztonságos – beépített védelem túlmelegedés, a túláram és a túlfeszültség ellen
  • effektív – intelligens hőmérséklet-szabályozás hatékony és csendes ventilátorokkal

TERMÉK LEÍRÁSA

A labor tápegység 2x150 W-ig LED kijelzővel

Az S-LS-117 állítható labor tápegységgel külső eszközöket láthat el egyenárammal, két csatornára külön-külön beállítva az áramerősséget és az áramfeszültséget. A szabályozható tápegységet méréstechnika kategóriánkból elsősorban professzionális használatra tervezték az ipari és a telekommunikációs szektor számára, laboratóriumokba és elektronikus eszközökkel felszerelt műhelyekbe, termelőüzemekbe és ellenőrző intézetekbe.

A két csatorna áramértékei mindig optimálisan állíthatóak be a Stamos Soldering laboratóriumi tápegységével.

A nagyméretű LED kijelzőnek köszönhetően bármikor könnyen leolvashatja a kimeneti feszültség és az áramerősség beállított értékeit. A számok még rossz látási viszonyok között is jól láthatók. Az egyes és kettes csatornát használja az értékek egyéni beállításához. Ezen kívül talál egy harmadik csatornát is, amely folyamatosan 5 V és 3 A feszültséggel látja el az eszközöket. A tápegységet USB vagy RS232 illesztőegységen keresztül csatlakoztatja a számítógéphez, és a LAN-interfészen keresztül csatlakoztatja a hálózathoz.

A felhasználóbarát labor táp egyszerűen és kényelmesen vezérelhető a forgatógombok és a gombok segítségével. A forgatógombok lehetővé teszik a kívánt 0–30 V DC kimeneti feszültség és a 0–5 A áramerősség pontos beállítását az egyes és a kettes csatornákhoz. A beállítás során a nagy LED kijelzőn ellenőrizheti a megfelelő értékeket, és könnyedén beállíthatja azokat saját igényeinek megfelelően. A tápegység továbbá rendelkezik egy vezérlőpanel-zárral, amely megakadályozza a beállított paraméterek véletlen megváltoztatását. Ha az állítható tápegységet állandó feszültségforrásként (CV) használja, a készülék automatikusan átvált állandó áramú üzemmódra (CA), amint eléri a beállított terhelési határértéket. Ez megakadályozza a csatlakoztatott egységek károsodását.

Az állítható laboratóriumi tápegységgel egy magas biztonsági fokozatú készüléket kap: a tápegység túlfeszültség- (OVP) és túláramvédelemmel (OCP), valamint speciális túlmelegedés elleni védelemmel (OTP) van felszerelve. Az integrált ventilátor alkalmazkodik a készülék hőmérsékleti viszonyaihoz, és gondoskodik optimális hűtésről. Ezek az óvintézkedések még intenzív és folyamatos használat mellett is garantálják a tápegység biztonságos működését. A készülék riasztóval rendelkezik, amely tájékoztatja Önt a biztonsági hiányosságokról, és amelyet a laboratóriumi helyzettől függően kikapcsolhat. A készülék kalibrálásához használjon egy szoftvert.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Schnelle Lieferung, Funktion wie spezifiziert bzw. Beschrieben. Gutes Trafo- Netzgerät groß und schwer wie es für die Werkstatt und die Leistung sein muß, kein Schaltnetzteil. Die 2 unabhängigen Kanäle können per Knopfdruck in Serie oder parallel geschaltet werden, die angezeigte Spannung bzw Strom der beiden Kanäle muss dann addiert werden.