Tétel: EX10021406

|

Modell: S-LS-116

Labor tápegység - 0 - 60 V - 0 - 5 A DC - 300 W - 5 memóriahely - LED kijelző - USB/RS232

116 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • variálható - 1 csatorna 0–60 V DC áramfeszültséggel és 0–5 A áramerősséggel
  • LED kijelző – a kimeneti áram és a kimeneti feszültség gyors ellenőrzéséhez
  • smart – 5 memóriahely, amelyek könnyen előhívhatók a gombokkal, valamint USB és RS232 csatlakozók
  • biztonságos – beépített védelem túlmelegedés, a túláram és a túlfeszültség ellen
  • effektív – intelligens hőmérséklet-szabályozás hatékony és csendes ventilátorokkal

TERMÉK LEÍRÁSA

Labor tápegység 300 W-ig memóriafunkcióval

Az S-LS-116 állítható labor tápegységgel külső eszközöket láthat el egyenárammal, két csatornára külön-külön beállítva az áramerősséget és az áramfeszültséget. Az öt memóriahelyet tartalmazó memóriafunkciónak köszönhetően a készülék rendkívül hatékonyan használható. A szabályozható tápegységet méréstechnika kategóriánkból elsősorban professzionális használatra tervezték az ipari és a telekommunikációs szektor számára, laboratóriumokba és elektronikus eszközökkel felszerelt műhelyekbe, termelőüzemekbe és ellenőrző intézetekbe.

Az áramértékek mindig optimálisan állíthatóak be a Stamos Soldering laboratóriumi tápegységével.

A nagyméretű LED kijelzőnek köszönhetően bármikor könnyen leolvashatja a kimeneti feszültség és az áramerősség beállított értékeit. A számok még rossz látási viszonyok között is jól láthatók. A gyakran ismétlődő áramértékekhez öt memóriahely áll rendelkezésre, így szükség esetén kényelmesen újra előhívhatja őket. Csatlakoztassa a tápegységet egy számítógéphez egy USB vagy RS232 interfészen keresztül.

A felhasználóbarát labor táp egyszerűen és kényelmesen vezérelhető a forgatógombok és a gombok segítségével. A forgatható vezérlők lehetővé teszik a kívánt kimeneti feszültség pontos beállítását 60 V DC-ig és az áramerősséget 5 A-ig. A beállítás során a nagy LED kijelzőn ellenőrizheti a megfelelő értékeket, és könnyedén beállíthatja azokat az igényeinek megfelelően. A tápegység továbbá rendelkezik egy vezérlőpanel-zárral, amely megakadályozza a beállított paraméterek véletlen megváltoztatását. Ha az állítható tápegységet állandó feszültségforrásként (CV) használja, a készülék automatikusan átvált állandó áramú üzemmódra (CA), amint eléri a beállított terhelési határértéket. Ez megakadályozza a csatlakoztatott egységek károsodását.

Az állítható laboratóriumi tápegységgel egy magas biztonsági fokozatú készüléket kap: a tápegység túlfeszültség- (OVP) és túláramvédelemmel (OCP), valamint speciális túlmelegedés elleni védelemmel (OTP) van felszerelve. Az integrált ventilátor alkalmazkodik a készülék hőmérsékleti viszonyaihoz, és gondoskodik optimális hűtésről. Ezek az óvintézkedések még intenzív és folyamatos használat mellett is garantálják a tápegység biztonságos működését. A készülék riasztóval rendelkezik, amely tájékoztatja Önt a biztonsági hiányosságokról, és amelyet a laboratóriumi helyzettől függően kikapcsolhat. A készülék kalibrálásához használjon egy szoftvert.

MŰSZAKI ADATOK