Akciós

Tétel: EX10030741

|

Modell: SBS-SB-9/4.2

Balancer - 5–9 kg - 1.3 m

54 090,00 Ft 69 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró – 5–9 kg súlyú szerszámokhoz tervezve
  • rugalmas – az 1.3 m-es kötélhossz maximális mozgásszabadságot biztosít
  • kényelmes – csökkenti a terhelést a nehéz szerszámokkal való munka során, így Ön nem fárad el 
  • robusztus – ház alumíniumötvözetből és szakadásálló kötél horganyzott acélból
  • biztonságos – a kívánt pozícióban tartja a szerszámokat, és egy további huzallal biztosítható

TERMÉK LEÍRÁSA

A Steinberg Systems balancer segítségével könnyen kezelhetők a nehéz szerszámok

Hozza egyensúlyba a munkafolyamatokat az SBS-SB-9/4.2 balancerrel a Steinberg Systems-től. A rugós súlykiegyenlítő segítségével a nehéz szerszámok könnyedén a megfelelő pozícióba hozhatók, így  gördülékenyebbé tehetők a munkafolyamatok a műhelyben, a sorozatgyártásban vagy a szerelőcsarnokban.

Praktikus rugós súlykiegyenlítő

A spring balancer olyan, mint egy további segítő kéz, amely megkönnyíti a nehéz szerszámok használatát. A rugós súlykiegyenlítő abban a helyzetben tartja  5–9 kg súlyú munkaeszközt, ahogy Önnek szüksége van rá: ennek az előnye, hogy Önnek nem kell a teljes súlyt megtartania munka közben, és kevésbé fárad el. A szerszám továbbá könnyebben és pontosabban vezethető, így Ön jobb eredményeket érhet el a munka során.

A spring balancer háza tartós és robusztus alumíniumötvözetből készült, amely könnyen ellenáll a folyamatos terhelésnek is. A horganyzott acélból készült stabil kötél biztonságosan tartja a szerszámot az összeszerelés vagy más egyéb munkák során. A tartóeszköz biztonságos és zökkenőmentes használata érdekében a  rugós súlykiegyenlítőt mindig függőlegesen kell működtetni, hogy a súly optimálisan ki legyen egyensúlyozva.

A kötél hossza 1.3 m, és optimális mozgásszabadságot biztosít Önnek munka közben. A spring balancer használatával mindig kéznél van a szükséges szerszám, amely így azonnal készen áll a használatra a munkavégzés helyszínén, például  szerelőcsarnokokban. A ház egy további drótkötéllel biztosítható, és erre a célra egy fűzőlyuk található a készüléken. A megfelelő balancer kiválasztásánál munkaeszközéhez, ügyeljen arra, hogy a súly ne legyen alacsonyabb a minimális súlynál, és ne lépje túl a maximális súlyt!

MŰSZAKI ADATOK