Akciós

Tétel: EX10030841

|

Modell: SBS-LF-115

Laboratóriumi kocsi - 2 polc/65 x 46 x 14 cm - 2 fiók - 40 kg

70 690,00 Ft 93 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • rendezett – 2 könnyen elérhető polc, 2 praktikus fiókkal kiegészítve 
  • tágas – a 65 x 46 x 14 cm-es polcok és a 18 x 35 x 8 cm-es fiókok bőséges tárolóhelyet biztosítanak munkaeszközei számára
  • mobil – 4 kerék műanyagból (ABS + PVC), két rögzítőfékkel és egy tolófogantyúval
  • praktikus – rugalmas, 360°-ban forgatható szemetes a hulladék gyors eltávolítása érdekében
  • robusztus – stabil rozsdamentes acél csövekből és műanyag polcokból álló konstrukció, legfeljebb 40 kg teherbírással

TERMÉK LEÍRÁSA

Mindig minden kéznél van – a mobil laboratóriumi kocsin!

Szereti, ha mindig jól áttekinthetőek a munkafolyamatok és mindig kéznél vannak a szükséges eszközök? Akkor használja a Steinberg Systems laboratóriumi kocsiját! Legyen szó állványokról, kémcsövekről, folyadékokról vagy papírtörlőről: a 2 polccal és 2 fiókkal ellátott tárolókocsin rendezetten tárolhatja felszereléseit.

Stabil és mobil! A Steinberg Systems gurulós kocsija

Helyezze el munkaeszközeit kényelmesen, elérhető távolságban a tágas gurulós kocsi 2, 65 x 46 x 14 cm-es polcán! A gurulós szállító kocsi pereme megakadályozza, hogy a tárgyak véletlenül leessenek a polcokról. Ugyanakkor a tárolókocsi egyik oldala nyitott, így Ön könnyen elhelyezheti felszereléseit a polcon. A 2 db 18 x 35 x 8 cm-es fiók kényelmes magasságban helyezkedik el a felső polc alatt, és további tárhelyet kínál.

A munkaeszközeit és a folyadékokat eddig szekrényekben vagy egy külön helyiségben tárolta, de most szeretne mindent a munkaasztalához vinni? A laboratóriumi szállítókocsi rengeteg helyet kínál, és a négy keréknek, valamint a praktikus fogantyúnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen szállíthatja felszereléseit oda, ahol épp szüksége van rájuk! A műanyagból készült kerekek rendkívül kíméletesek, még az érzékeny padlófelületekhez is. A szükséges stabilitás érdekében pedig egyszerűen húzza be a két megbízható rögzítőféket. A gurulós kocsi a keletkező hulladék tárolására is alkalmas, mivel az egyik csövön egy praktikus szemetes található, amelyet igény szerint 360°-ban elforgathat.

A rozsdamentes acél csövekből készült, műanyag (ABS + PVC) polcokkal ellátott a szállítókocsi felépítése rendkívül stabil, és akár 40 kg-ig terhelhető. A felhasznált anyagok könnyen tisztíthatók és tartósak, így a gurulós szállítókocsi intenzív igénybevétel esetén sem fog csalódást okozni Önnek. A laboratóriumi használaton kívül a kocsi számos más alkalmazási területre is tökéletes választás, ahol mobil és jól rendezett tárolóhelyre van szüksége!

MŰSZAKI ADATOK