(2) Vélemények

Tétel: EX10250472

|

Modell: UNI_CLOCK_05

Falióra - rádióvezérelt - Ø 30 cm - hőmérő - higrométer

16 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • egyértelmű - a 30 cm átmérőjű számlapon található nagy méretű számjegyek még távolról is jól láthatók
  • precíz - automatikus, rádióvezérelt időbeállítás (időjel adó DCF77)
  • csendes - pihenőhelyiségekbe is ideális a csendes óraműnek köszönhetően
  • felhasználóbarát - egyszerűen szerelhető fel a falra, és az elem behelyezésével az óraszerkezet működésbe lép
  • extrák - tárcsába épített hőmérő és higrométer

TERMÉK LEÍRÁSA

XXL rádióvezérelt falióra 30 cm-es átmérővel

Fontos a pontos idő Ön és vendégei számára? Akkor függessze fel irodájában, várótermében, vagy munkahelyén az UNI_CLOCK_05 faliórát az Uniprodo rendelői berendezései közül. Az óra, illetve az óra kijelzőjén található számok és mutatók mind jól láthatók. A szálcsiszolt acélból készült ház stílusos megjelenést kölcsönöz az órának, amely bármilyen belső berendezési stílushoz jól illik.

A nagyméretű falióra rádió-pontossággal mutatja az időt

A nagy falióra átmérője 30 cm. A fehér színű számlapról még távolról is jól olvashatók le fekete számjegyek és a mutatók, valamint a hőmérő és a higrométer. Ezenkívül a PVC-ből készült átlátszó óraüvegen keresztül zavartalanul tekintheti meg az aktuális értékeket.

A rádióvezérelt falióra jól látható, belső szerkezete pedig magas színvonalú. Az integrált rádióvezérlésnek köszönhetően az óra pontosan mutatja az időt. Akár közép-európai nyári, vagy téli időszámításról van szó, a DCF77 rádiófrekvenciák segítségével megadott idő mindig pontos. Manuálisan nem állítható be az idő eltérő időzónának megfelelően.

A rádiós óra mindig csendben "végzi a munkáját", az óra ketyegése nem hallható, vagyis tökéletes olyan helyiségekbe, ahol fontos a csend, például hálószobákba, előadó- vagy osztálytermekbe. A 30 cm átmérőjű falióra közvetlenül aktiválható három Mignon elem behelyezésével (nem tartozék), és egy szög vagy egy csavar segítségével könnyedén rögzíthető bármely falfelületre. Egészítse ki irodájának vagy rendelőjének felszereltségét ezzel az univerzálisan használható órával!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

08.02.2023

nekem nem működik a rádióvezérlés

08.02.2023

Hasta el momento estoy muy contento. Me funcionó a la primera y sigue marcando bien. El termómetro y el higrómetro pequeñas variaciones pero aceptables. Independiente del buen funcionamiento, supongo que será la recepción de radio control por la situación en la Cocina que da al patio de luces ya eso de las 23h.se para el segundero en 2 min. antes de las 24h.hasta las 5h am. está parado por la mañana está funcionando. Ni lo intenté de pulsar el botón para forzar la búsqueda de la señal de radio. Total que se puede recomendar . Un aludo