Trustpilot
Akciós
(9) értékelés

Kerti pavilon - 2,6 x 3 m - bézs

62 390,00 Ft 109 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10250053

|

Modell: UNI_GAZEBO_ 3X2.5T

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan május 2., csütörtök
5% Kedvezmény legalább 3 azonos termék vásárlása esetén, és 10% Kedvezmény legalább 5 termék vásárlása esetén!
Fix ár
Termékenként
Kedvezmény
62 390,00 Ft
62 390,00 Ft
0%
187 170,00 Ft
59 270,50 Ft
5%
311 950,00 Ft
56 151,00 Ft
10%
Főbb jellemzők
  • Ön új kedvenc helye - csodálatos helyet teremt a pihenésre vagy a barátokkal való időtöltésre
  • rugalmas védelem - a 180 g / m²-es erős poliészter anyag véd a nap ellen
  • stabil szerkezet - a porszórt acél váz tartós és ellenálló a környezeti hatásokkal szemben
  • ékszer - a modern forma finomított díszítésekkel minden kertet megnemesít
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


3.9

9 értékelés alapján

Rendezés :

22 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo France

pergola

A lugas jól becsomagolva és minden rögzítéssel megérkezett. A vasaló minősége megfelelő, főleg az árához képest. Ezt a cikket ajánlom figyelmedbe

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo United Kingdom

Ejtőernyőkupola

Gyors és hatékony szolgáltatás az expodótól. Minden lépésről tájékoztatott bennünket. Egy barátom állította fel nekem, és köztünk 2-3 óra nem volt nehéz, ha előbb kiraktad az összes darabot. Miután felállították, jól néz ki, és menedékhelyként szolgál egy kis teraszon a fákkal szegélyezett kertünk tetején. Meg akartuk akadályozni, hogy a lombok és a madárürülék elrontsa a teraszunkat, amit ez meg is tesz, és szép árnyékos helyet ad nekünk, ahol leülhetünk. Szintén nagyon erősnek tűnik, remélem sok évig kitart. Remélem van lehetőség tartalék burkolatra is, amiről érdeklődni fogok. Ezt jó vételnek tartjuk

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Finland

3

Nem az esőnek. Szép a napsütésnek. Könnyű berendezkedni. De ha esik, az alsó részen és a hátulján összegyűjti a vizet. Nagyon. Így hát plusz műanyagot kellett készítenem a vászon alá, hogy megtarthassam a vászont.

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo United Kingdom

Szeretem a napernyőmet.

Szeretem a napernyőmet. 3-an kellett összerakni. Csak egy probléma volt - a középső felső támasztól hiányzott egy csavarlyuk - fúróval könnyen megoldható. Erős és jól néz ki. Csak legyen óvatos, ha esik az eső - a víz hajlamos összegyűlni az elülső csapadékban, és folyamatosan ki kell billentenünk, ami Észak-Angliában való életveszély.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Netherlands

Szép napernyő

Szép napernyő, könnyen összeszerelhető, ha gondosan követi az utasításokat. Ügyeljen arra, hogy mindent összerakjon, ami összetartozik, hogy elkerülje a félreértést. A különféle anyákat és csavarokat is. A képernyő heves esőben nem megfelelő. Ezután azt javaslom, hogy ideiglenesen távolítsa el a kendőt.

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

napvédelem

Napvédőnek vettem a macskaerkélyünkre. Célját jól teljesíti és eddig elégedett vagyok vele.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Netherlands

Pavilon a la napernyő

A Lengyelországban gyártott pavilonnal gyakorlatilag semmi baj nincs. Az alkatrészek illeszkedésére figyelni kell, az enyémben 4db volt. helytelenül fúrt lyukakat, és nem egyeztek. Ezen kívül jobb lenne egy áttekinthetőbb használati utasítás, némi műszaki ismeretet igényel az összeszerelés, de ami még fontosabb, az az összeszerelés helyes sorrendje. Összességében áll, és a megfelelő időben kaptuk meg! Már sok napsütést eltávolított, és jól érezzük magunkat, ha egy társalgó van alatta!

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve ManoMano France

Bár a vászon esőálló, a pergola alsó részében felgyülemlett víz marad. Összeszerelt állapotban szép.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo United Kingdom

Nem akkor, amikor esik

Az Expondo jó volt a vásárláshoz és a szállításhoz. A tényleges Gazebo keret rendben van, bár a középső sáv volt egy kis csavar benne. A vászonburkolat nagyon szorosan illeszkedik, és megterheli a borítót a kerethez rögzítő kapcsolók varrását. Néhány nappal a felhelyezés után egy idő után először esett az eső, 1. probléma az esővíz a vászon alsó elülső részén és felső hátulján összegyűlt, az alsó részen sok literes víz és súlyú medencék keletkeztek, és így tovább megerőltetem a fedelet tartó kapcsolók varrását, ami a 2. problémát jelentette azáltal, hogy megfeszítette az elülső keret csuklócsavarjait, ezért most alátéteket kell adnom a csavarokhoz, amelyek összekötik az alapkeretet, hogy megerősítsem. nem károsítja a keretet. A 3. probléma az, hogy az eső átszivárog a burkolaton, így a teraszbútorunk nedves lett. A keret elülső része a megfelelő szögben van, hogy a víz elfolyjon, de mivel a burkolatban van némi nyúlás, a víz NEM folyik le, és csak az alsó és a felső részen csapódik le, nem jó. Tehát nem ajánlom, ha bárhol laksz, eshet az eső. Azt javaslom, hogy a gyártó cserélje le a burkolat anyagát olyanra, amelyen nincs nyúlás, vagy vizsgálja meg a keret kiegészítéseit, hogy megakadályozza a víz felgyülemlését, erősítse meg a fedelet minden varrás körül, ahol a kapcsolók találhatók, és alátéteket is biztosít az összes csavarhoz. megakadályozza az elülső és hátsó keretcsuklók terhelését.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket