Tétel: EX10250611

|

Modell: UNI_SHED_03

Szerszámtároló - fém - 225 x 180 x 203 cm

195 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – 225 x 180 x 203 cm-es méreivel rengeteg tárhelyet biztosít
  • biztonságos – reteszzárral zárható dupla tolóajtó
  • jól átgondolt – a félnyeregtető optimalizálja a tárolási területet, és a csapadék könnyen elfolyik az integrált esőcsatornán keresztül
  • egyszerű – könnyen felépíthető, és ezt követően karbantartásmentesen használható
  • tartós – a horganyzott acélból készült masszív konstrukció ellenáll a rozsdásodásnak és az egyéb hatásoknak

TERMÉK LEÍRÁSA

Könnyen felépíthető: zárható fém szerszámtároló az Uniprodo-tól

Az Uniprodo fém szerszámkamrájában biztonságosan tárolhatja a kerti felszereléseket, a kültéri játékokat és a szerszámokat. 225 x 180 x 203 cm-es méreteivel a fém kerti szerszámtároló elegendő tárhelyet kínál nagyobb eszközök számára is. A 103 x 173 cm-es dupla tolóajtó lehetővé teszi a könnyű hozzáférést, valamint gyorsan és biztonságosan zárható a retesszel.

Tartós kerti szerszámtároló horganyzott acélból

A fém félnyeregtetős kerti szerszámos ház garantálja az optimális helykihasználást, amely az esőcsatornával kombinálva könnyű vízelvezetést biztosít hátrafelé. A szellőzőnyílások biztosítják az optimális légáramlást, és megakadályozzák a penészedést, valamint hogy a nedvesség összegyűljön. A kerti fém szerszámtároló csak minimális karbantartást igényel. A fém szerszámtároló ház felépítése laikusok számára is könnyen elvégezhető feladat.

A kerti szerszámtároló ház rendkívül tartós. A fészer horganyzott acélból készült. amely ellenáll a korróziónak, ugyanakkor alacsony karbantartási igényű és újrahasznosítható.

MŰSZAKI ADATOK