Trustpilot
Akciós
(6) értékelés

Állítható magasságú asztal keret - 200 W - 100 kg - fehér

127 990,00 Ft 158 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10260059

|

Modell: STAR_ATFE_03

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Szállítás várhatóan április 26., péntek
Főbb jellemzők
  • univerzális - széles beállítási tartomány magasságban és szélességben
  • egyszerű - gyors és egyszerű beállítás a két motornak köszönhetően
  • stabil – a porbevont acélból készült kialakítás akár 100 kg-ig terhelhető
  • egyszerű – intuitív felépítés és használat, három magasságbeállítás elmentése és egyszerű kiválaszthatósága
  • ergonomikus – támogat különféle munkavégzési pozíciókat; állva vagy ülve
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.5

6 értékelés alapján

Rendezés :

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Szilárd felépítés

Előnyök: Kábelválogató, szélességállítás, két motor, gyors szállítás, személyes ügyfélszolgálat Hátrányok: Elég nehéz, de robusztus

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Kifogástalan áru - bármikor ajánlott

Az asztalkeret kifogástalan, könnyen összeszerelhető és tökéletesen használható. Ezt az asztalkeretet bármikor tudom ajánlani. Ez megkönnyíti számomra az otthoni munkát, és nem akarom kihagyni, hogy otthon legyen egy ilyen asztal. Teljesen elégedett vagyok.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Hungary

Kiváló

Azért választottam mert olcsóbb volt mint asztallappal egyben venni. Nagyon elégedett vagyok! Könnyű volt az összeszerelés, egyértelmű az útmutató és még az asztallaphoz is adtak csavarokat. Nagyjából bármilyen asztallap rászerelhető. Egyenletesen emel és gyorsan, nem rezeg egy picit sem. Halk és masszív. Az előre programozható beállítások nagyon hasznosak. Kábeltartó tálca rejtve az asztal alatt. Csak ajánlani tudom!

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Minden jó...de

Masszív, csendes, tiszta kidolgozás. Minden tökéletesen meg volt építve. 1 csillag mínusz: A vezérlőpanel leírása nem megfelelő. Alvó mód mindössze 1 perc (nem 10 perc) után Ébredés: Nyomja meg hosszan az M gombot. (nem akármilyen kulcs) Egyébként: ajánlott

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Egyszerű és intuitív

Jelentősen korszerűsítettem az otthoni irodámat az asztalkerettel – egy elektromosan állítható magasságú asztal (és ezért a kombinált ülő/álló munkaállomás) valószínűleg a legjobb befektetés a munkahelyi egészség terén. Kis keresgélés után a következő pontokat találtam pozitívumnak: egyszerű, nincs látható csavar a lábakon, a kábelek szépen el vannak fektetve a kábeltálcában, két motor a halk, egyenletes mozgásért. Az asztallap nélküli keret nagy szabadságot tesz lehetővé, és később is állítható. A legalacsonyabb magasságában iskolai asztalként is használható, hogy a gyerekek együtt növekedjenek. Az egyetlen hátránya, hogy nincs integrált ütközésvédelem. A kezelőpanel leírása nem megfelelő az utasításokban, de kipróbálással kitalálható.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Nagyon-nagyon klassz keret, az utasítások részben nem teljesek

A keret kiváló minőségű, és az összeszerelés is gyerekjáték. A magasságállítás érzése igazán kellemes és gyengéd. Az egyetlen negatív pont: az utasítások nem mindig válaszolnak minden kérdésre. Pontosabban, a táblázat körülbelül 1 perc után készenléti módba vált, és csak három kötőjel (" - - - ") jelenik meg. Az üzemmódból való kilépéshez hosszan le kell nyomni az M gombot. Ez nem így van, vagy másképp van leírva, ami némi zavart okozott. De egyébként nagyon király! Jó vétel :-)

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket