Akciós

Tétel: EX10260280

|

Modell: STAR_ATFE_20

Állítható magasságú íróasztal - 90 W - 730–1233 mm - barna/szürke

184 990,00 Ft 197 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • flexibilis – beállítási tartomány 730–1233 mm magasságban
  • egyszerű – gyors és egyszerű beállítás 25 mm/s sebességgel az elektronikus kezelőpanelnek köszönhetően
  • ergonomikus – kényelmes munkapozíció ülő és álló helyzetben egyaránt
  • stabil – az Acél, műanyag és forgácslapból készült szerkezet maximális teherbírása 50 
  • tágas - 120 x 60 cm-es asztallap helyet biztosít számítógép, dokumentumok és tollak számára

TERMÉK LEÍRÁSA

Ideális munkapozíció az állítható magasságú íróasztalnál

Az STAR_ATFE_20 állítható magasságú íróasztal lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést ülő és álló helyzetben egyaránt. Az íróasztal másodpercek alatt átalakítható nagyméretű állópulttá – és fordítva. A Fromm & Starck ergonomikus és kiváló minőségű irodai berendezéseket kínál, melyek segítségével változatosabbá tehetők a monoton munkafolyamatok. Az íróasztal használatával elkerülhető, illetve csökkenthető az emberi test egyik oldalát terhelő ülőmunka, és a helytelen testtartás következtében jelentkező egészségügyi problémák kialakulása.

Állítható magasságú íróasztal irodája berendezéséhez

A 730–1233 mm-es magasság az intuitív kezelőpanelen keresztül, a 90 W-os, 25 mm/s sebességű motor segítségével állítható be. Ön néhány másodperc alatt pontosan beállíthatja az optimális helyzetet, amelyre  ülve vagy állva szüksége van. A 3,1 m hosszú tápkábel nagy rugalmasságot kínál az elektromosan állítható íróasztal pontos helyének kiválasztása során. 

Az Acél, műanyag és forgácslap anyagokból készült masszív szerkezet biztosítja az elektromos emelhető íróasztal szükséges stabilitását. A elektromos íróasztal legfeljebb 50-ig terhelhető. Az ülő álló íróasztal stílusos bútordarab, amely bármilyen környezetbe remekül illik.

Az 1200 x 600 (HxSz) mm felületű asztallap rengeteg helyet kínál az irodai felszerelések számára. Legyen szó számítógépről, dokumentumokról, tollakról vagy kávéscsészékről: a barna bevonatú forgácslap asztallapon elegendő hely áll rendelkezésre, és Ön jól strukturált módon dolgozhat.

MŰSZAKI ADATOK