Akciós

Tétel: EX10260279

|

Modell: STAR_ATFE_19

Állítható magasságú íróasztal - 90 W - 730–1233 mm - fehér

106 990,00 Ft 183 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • flexibilis – beállítási tartomány 730–1233 mm magasságban
  • egyszerű – gyors és egyszerű beállítás 25 mm/s sebességgel az elektronikus kezelőpanelnek köszönhetően
  • ergonomikus – kényelmes munkapozíció ülő és álló helyzetben egyaránt
  • stabil – az acél, műanyag és faforgácslapból készült szerkezet maximális teherbírása 50 kg
  • tágas - 120 x 60 cm-es asztallap helyet biztosít számítógép, dokumentumok és tollak számára

TERMÉK LEÍRÁSA

Ideális munkapozíció az állítható magasságú íróasztalnál

Az STAR_ATFE_19 állítható magasságú íróasztal lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést ülő és álló helyzetben egyaránt. Az íróasztal másodpercek alatt átalakítható állópulttá – és fordítva. A Fromm & Starck ergonomikus és kiváló minőségű irodai berendezéseket kínál, melyek segítségével változatosabbá tehetők a monoton munkafolyamatok. Az állítható íróasztal használatával elkerülhető, illetve csökkenthető az emberi test egyik oldalát terhelő ülőmunka, és a helytelen testtartás következtében jelentkező egészségügyi problémák kialakulása.

Elektromosan állítható magasságú íróasztal az Ön igényeihez igazítva az irodai munka során

A 730–1233 mm magasság egy intuitív kezelőpanelen keresztül állítható be, a 90 W-os 25 mm/s sebességű motorral. Néhány másodperc alatt pontosan beállíthatja az optimális pozíciót, amelyre épp ülő vagy álló helyzetben szüksége van. A 3,1 m hosszú tápkábel nagy flexibilitást tesz lehetővé az elektromos íróasztal helyének kiválasztásása során.

Az acél, műanyag és faforgácslap anyagból készült stabil szerkezet biztosítja az állítható magasságú íróasztal számára az irodai munkához szükséges elektromos stabilitást. A elektromosan állítható magasságú íróasztal legfeljebb {{capacity_2331_temp}} betölthető. Az íróasztal teljesen fehér színű, és diszkrét bútordarab, amely könnyen illeszkedik bármilyen környezetbe.

Az 1200 x 600 (HxSz) mm területű asztallap rengeteg helyet kínál az irodai berendezések számára. Legyen szó számítógépről, dokumentumokról, tollakról vagy kávéscsészékről, mindennek megvan a maga helye a fehér bevonatú faforgácslapon, és strukturált módon dolgozhat.

MŰSZAKI ADATOK