Tétel: EX10260013

|

Modell: STAR_MCAB_02

Fémszekrény - 102 cm

66 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • stabil - szerkezet bevont acélból
  • biztonságos - hengerzár hárompontos espagnolette zárral, ónozott kulccsal,
  • szervezett - 2 stabil polc, mindegyike 40 kg-os teherbírással
  • szagtalan - szellőzőnyílások az optimális légáramlás érdekében
  • egyszerű telepítés - csavarozandó kialakítás egyértelmű használati útmutatóval

TERMÉK LEÍRÁSA

Biztonságos fémszekrény munkahelyére

A kompakt STAR_MCAB_02 fémszekrény rendet biztosít irodájában vagy műhelyében. Ebben a fontos dokumentumok és a nélkülözhetetlen munkaanyagok biztonságosan tárolva vannak. Az irodai szekrényt nem feltűnő, szürke színűre festettük, így az iratszekrény minden környezetbe illik.

Biztonságos többcélú szekrény változtatható tárolási lehetőségekkel

Az acélszekrény nem csak a szilárd kialakítása miatt hihetetlenül biztonságos, hanem a hengerzárja miatt is, ami zárja a 3 záros zárszerkezetet. A két mellékelt kulcs tartós cinkötvözetből készült. Ennek eredményeként dokumentumait, munka anyagjait vagy értéktárgyait mindig biztonságosan zárva tudja tartani.

A szerszámszekrény acélból készült és szinte elpusztíthatatlan epoxi-gyantával lett bevonva. Ennek eredményeként a iratszekrény kiváló még keményeb környezetekbe is, mivel kemény használat során sem kopik. Az ajtópántok megerősítettek és könnyen nyithatók, valamint zárhatók. Az ajtóba egy címketartó is be lett építve. Két nagy méretű, 0,6 mm vastagságú polc osztja fel a belső teret. A két polcot a 40 kg-os megbízható teherbírás jellemzi. A szellőzőnyílásoknak köszönhetően a fém iratszekrény kellemes beltéri klímát biztosít.

A fémszekrény könnyen összeszerelhető a csavarok és a használati útmutató segítségével. 102 cm-es magasságával és polcaival bőséges tároló helyet kínál, így gazdagít minden műhelyet, valamint minden irodát. A lábak műanyaggal vannak bevonva, így megóvják a padlót a karcolásoktól és más károktól a stabilitás feláldozása nélkül.

MEGJEGYZÉS: a terméket szállítás után össze kell szerelni

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK