Akciós

Tétel: EX10260410

|

Modell: STAR_PS_05

Vetítővászon 221,2 x 124,5 cm - 16:9 - 100" - alumíniumkeret

43 190,00 Ft 50 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy felület – igazi moziélmény a 100"-os képernyőátlónak köszönhetően
  • jól látható – az 1,1 Gain fénysűrűség-tényező széles látószöget biztosít
  • tartós – a mosható poliészterből készült kivetítővászon ideális beltéri és kültéri használatra
  • egyszerű összeszerelés – a praktikus plug-in rendszernek köszönhetően a projektor vetítővászon szerszámok nélkül felépíthető 
  • biztonságos – maximális stabilitás és rugalmasság a szabadon álló lábaknak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Vetítővászon kültéri és beltéri használatra

Vigye ki prezentációját a szabadba vagy vetítsen filmet a belső udvaron irodájában! A Fromm & Starck vetítővásznával optimális felületet kap, amellyel lenyűgözheti nézőit! A stabil lábaknak köszönhetően a mozivászon rugalmasan használható bárhol, ahol szükség van rá. A mobil vetítővászon egyszerűen összeszerelhető, stabil és könnyen tisztítható.

Ötletei nagyot szólnak a mozivásznon!

A 2212 x 1245 mm-es, 100"-os képátlójú képernyőn jól láthatóan mutathatja be elképzeléseit ügyfeleinek, partnereinek vagy barátainak. A 16:9-es formátum akkor is ideális, ha szórakoztató filmestet tervez.

A fekete keret, és az úgynevezett maszkolás jelentősen javítják a képek kontrasztját és tökéletes vizuális élményt biztosítanak. A képernyő bevonata továbbá elősegíti az éles és természetes képreprodukciót. Használja ki a kültéri vetítővászon előtti teljes teret, mivel az 1,1-es fénysűrűség-tényezővel akár 160°-os látószög is lehetséges. A max. 0,38 mm vastag poliészterszövet már az első használat során sima és ráncmentes vetítési felületet kínál. A vastag anyagot akár ablak előtt is használhatja minőségromlás nélkül. Ha szükséges, egy nedves ruhával tisztítsa meg a vetítővászon felületet.

A stabil acélkeret és a lábak pillanatok alatt, szerszámok nélkül összeszerelhetők. A hordozható vetítővászon szabadon álló, így útközben is használható. A robusztus anyagok ideálisak kül- és beltéri használatra – a vetítővászon könnyen szállítható a hordtáskában, így mindig kéznél van, amikor szükség van rá.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények