(1) értékelés

Tétel: EX10090195

|

Modell: HT-WEDGE-FT18W

Akvárium LED világítás - 78 LED - 18 W - 56 cm

Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kiegyensúlyozott – egyenletes teljes spektrumú LED fény az optimális növénynövekedés érdekében az akváriumban
  • jól látható – a 78 db 18 W-al működtetett LED optimálisan világítja meg az akváriumot
  • flexibilis – a tartók a medence méretéhez igazíthatók
  • tartós – stabil ház alumíniumból, stílusos fekete színben
  • univerzális – édesvizű és sósvizű akváriumokhoz is alkalmas

TERMÉK LEÍRÁSA

Halakhoz és növényekhez: akvárium LED világítás a hillvert-től

Akár édesvízi, akár tengeri halakat tart akváriumában, a HT-WEDGE-FT18W  akvárium LED világítás a hillvert-től fényt visz az akváriumba! Az akvárium világításnak köszönhetően ragyognak a halpikkelyek, de ami ennél is fontosabb: a LED akvárium világítás javítja a vízmedencében élő növények körülményeit, természetes élőhelyet teremtve, amelyben a vízi állatok zavartalanul mozoghatnak.

LED akvárium világítás az optimális fényviszonyok érdekében

A 78 LED segítségével a LED akvárium világítás optimálisan világítja meg az akváriumot. A  56 cm hosszú akvárium világítás LED-et a két kihúzható, és az akvárium méretéhez igazítható tartóval szükséges a medence fölé rögzíteni. A fekete alumínium ház bármilyen berendezési stílushoz remekül illik, és rendkívül könnyen kezelhető. Az IP20 védelmi osztály alapján az akvárium LED lámpa azonban nem érintkezhet vízzel.

A LED világítás akváriumba mindössze 18 W-ot fogyaszt az optimális fény érdekében, vagyis az akvárium LED használata rendkívül költséghatékony. A különböző színű teljes spektrumú LED-ek kiegyensúlyozott fényviszonyokat biztosítanak, amely elősegíti a növények növekedését, és megfelel a halak igényeinek. Egy második üzemmódban az éjszakai működéshez csak kék fény kerül felhasználásra. A 2 m hosszú tápkábellel és az egyenáram adapterrel a akvárium LED lámpa könnyedén csatlakoztatható az áramforráshoz.

A akvárium LED lámpa optimális a halak és a vízinövények megvilágítására, valamint igazán látványossá teszi az akváriumot éttermében, irodájában vagy a nappaliban: kápráztassa el vendégeit a LED akvárium világítás segítségével!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023