Tétel: EX10090437

|

Modell: HT-HECTOR-120A

Benzines ágaprító utánfutóhoz - 15 LE - 100 mm

851 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • mobil – könnyű szállítás a két nagy, felfújható kerékkel ellátott utánfutónak és a vonóhorognak köszönhetően
  • erőteljes – 15 lóerős benzinmotor 3600 ford./perc vágási sebességgel legfeljebb 100 mm átmérőjű ágak felaprításához
  • rugalmas – előre igazított kilökőtölcsér, a nagy garat gondoskodik a könnyű feltöltésről
  • tartós – 6,5 l üzemanyagtartály lehetővé teszi a megszakítás nélküli munkát 1 óra 15 percen keresztül
  • biztonságos – a tartóelem biztosítja a robusztus acélszerkezet stabilitását

TERMÉK LEÍRÁSA

Aprítsa fel kerti nyesedékét a hillvert benzines ágaprítóval

Meg szeretné formázni bokrait, sövényeit vagy fáit? De mi legyen a gallyakkal? HT-HECTOR-120A benzines ágaprítójával a hillvert optimális megoldást kínál kertje számára, és 70-80%-kal csökkenti a kerti hulladék mennyiségét. A felaprított mulcsot használhatja komposztálásra vagy a tök, cukkini vagy más növények ágyásainak befedésére.

Mobil kerti ágdaráló nagy kerekekkel utánfutóra

A benzinüzemű, 15 lóerős kerti aprítógép erőteljes, négyütemű motorjával akár 100 mm átmérőjű ágakat és gallyakat is felapríthat a nagy tartályon keresztül. Az ágaprító géppel a leveleket vagy a virágokat is gyorsan és hatékonyan apríthatja fel. A kényelmes munkapozíció érdekében a kidobótartály az adagolótartállyal szemben helyezkedik el, így a felaprított növényeket könnyen összegyűjtheti egy zsákba vagy egy talicskába.

A kerti gallyaprító 15 lóerős benzinmotorját egy kábel segítségével indíthatja be. A benzines ágdaráló vágási sebessége max. 3600 ford./perc. A gallydaráló továbbá rendkívül költséghatékony, fogyasztása mindössze4,65 l/h. Az üzemanyagtartály kapacitása 6,5 l, így a benzines aprítógéppel megszakítás nélkül dolgozhat akár 15 óra 15 percen keresztül is.

A stabil acélszerkezet rendkívül strapabíró és robusztus, így ág aprító ellenáll a nagy terhelésnek is. Az edzett acélból készült pengék szintén megbízhatóan működnek. Az Ön biztonsága érdekében az aprítógép egy start/stop kapcsolóval van felszerelve.

A két nagyméretű, levegővel töltött kerékkel ellátott, masszív utánfutón gyorsan és kényelmesen szállíthatja a professzionális aprítógépet egy vonóhorog segítségével. Hosszabb távolságok megtételéhez használja a traktor vonóhorgot. A munkavégzés helyén helyezze a kerti aprítót biztonságosan a tartóelemekre.

Tippek:

  • Az aprítás során mindig viseljen szemvédőt és kesztyűt!
  • Ügyeljen a kimeneti tengelyre. Ennek mindig szabadon kell lennie. Ha a gyűjtőzsák megtelt, az a készülékben elakadást okozhat!
  • Az aprított gallyak átmérője nem haladhatja meg a 100 mm-t!
  • Soha ne nyúljon az aprítógépbe!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények