(1) értékelés

Tétel: EX10090214

|

Modell: HT-COMP-740

Komposztáló - 740 l

44 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – 740 l-es kapacitásával a komposztáló rengeteg helyet kínál a különböző kerti hulladéknak
  • hatékony – a csepegtető öntözés és a levegőztetés gondoskodik a kerti hulladék egyenletes lebomlásáról
  • biztonságos – a nagy fedél mélyedéssel, egy zár számára (nem tartozék) megvédi az értékes komposztot
  • praktikus – oldalsó ajtó a kész komposzt eltávolításához
  • tartós – az ellenálló polipropilén, a stabil zsanérok és a rögzítések biztosítják a komposztáló láda szükséges stabilitást

TERMÉK LEÍRÁSA

A komposztálóban a kerti hulladékból értékes komposzt válik

Akár levelekről, levágott fűről vagy szerves hulladékról van szó – a komposztáló segítségével értékes komposzt válik a hulladékból, amely tápanyaggal látja el a földet a virágágyásban vagy a veteményesben.  A kerti komposztáló rendkívül hatékonyan segíti elő a természetes folyamatokat, a fenntarthatóan gazdag termés érdekében.

740 l-es kapacitásával a komposztáló láda elősegíti a természetes bomlási folyamatokat

A műanyag komposztáló egy nagy, tartós polipropilén  tartályból áll, amelyben amelyben hatékonyan bomlik le a kerti hulladék.  Stabil felépítésének és a rögzített zsanéroknak köszönhetően a 740 l-es kapacitású masszív szerkezet könnyen összeszerelhető és a horgok segítségével biztonságosan rögzíthető a talajban. Az értékes komposztot egy fedél védi, amely biztonságosan zárható egy zárral (nem tartozék).

A külső falak szerkezete megakadályozza, hogy az állatok bejussanak a thermo komposztáló belső terébe, amelyben a kerti hulladék gyűlik. A szellőzőnyílások és a csepegtető öntözőrendszer biztosítják az ideális körülményeket, a levelek, a levágott fű és a tojáshéj lassú lebomlásához, így a kerti hulladék tápanyagokban gazdag humusszá válik. A talajszinten a komposztáló ládán egy ajtó található, amelyen keresztül könnyedén eltávolíthatja a tápanyagdús komposztot. A kerti komposztáló hatékonyan átalakítja át a hulladékot gazdag tápanyagforrássá, hogy a termés erőteljesen növekedhessen kertjében! 

Kerti tipp: Ha gallyakat és ágakat szeretne komposztálni, azokat előzetesen fel kell aprítani. Ahhoz, hogy tápanyagban gazdag komposztot kapjunk, hasznos segítők a kerti hulladékban található a gombák, baktériumok, vagy komposztbogarak, és más apró állatok. A csalántrágya vagy a hozzáadott szarvasmarha-trágya is hozzájárul ahhoz, hogy a kerti hulladékból gazdag humusz legyen.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Servizio di spedizione ottimo. Nella scatola non troverete un foglio con le istruzioni per il montaggio, ma è molto semplice, basta incastrare a mano i vari pezzi fra loro e il gioco è fatto. È abbastanza robusta, funzionale ed anche piacevole a vedersi. *****