Tétel: EX10090374

|

Modell: HT-MD-400

Motoros talicska / dömper - 6.5 LE - 400 kg

882 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető – rendkívül nagy, 400 kg-os teherbírás
  • univerzális – megfelelő szilárd és laza áruk szállítására
  • tágas - 640 x 635 x 330 mm-es raktér 3 nyitható oldallal
  • felhasználóbarát – a menetirány könnyen szabályozható a fogantyúval
  • terepjáró – a nagy gumiabroncsoknak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Erőteljes motoros talicska 400 kg terhelhetőséggel

Kertépítés egyszerűen! A hillvert motoros talicskájával könnyedén szállíthatja a földet, a köveket, a törmeléket, a növényeket és még sok mást. A termék különlegessége: az oldalfalak közül 3 eltávolítható és kinyitható, amely sima felületet hoz létre a nagyméretű tárgyak számára.

Manőverezhető, erőteljes és kézzel irányítható

Az alacsony karbantartást igénylő mini dömper ideális eszköz az építőiparba, a mezőgazdaságba vagy kerti projektekhez. A 6.5 lóerős motornak köszönhetően a minidömperrel legfeljebb 400 kg-os terheket mozgathat – az összkerékhajtásnak köszönhetően könnyedén a pedig akár 20°-os emelkedőkön is gond nélkül közlekedhet. Az összkerékhajtású motoros talicska rendkívül könnyen manőverezhető. A munkahelyzettől függően válasszon a 3 előremeneti és az egy hátrameneti fokozat közül. A fogantyúval könnyedén szabályozhatja a haladási irányt.

Nehéz terepen dolgozik? Nem gond. A gumiabroncsok minden felülettel megbirkóznak. A kompakt motoros talicska még keskeny utakon is könnyen irányítható marad, és szűk ajtókon is átfér.

A 640 x 635 x 330 mm-es konténerben bőven van hely a törmelék, homok, szerszámok, kannák és sok más áru számára. Ha pedig még mindig nem elég hely, a rakodófelületet a kihajtható oldalfalak segítségével bővítheti. A robusztus acélból készült konténer hidraulikusan dönthető és üríthető ki.

MŰSZAKI ADATOK