Tétel: EX10061782

|

Modell: MSW-VTCHT-AV6

Fogasszíj szerelő szerszám - VW-vel kompatibilis - Audi - 2 szelepes V6 - 3 részes

12 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • professzionális – szerszámkészlet kompatibilis az Audi 80, 90, A4, A6 1994-97 2 szelepes V6 motorokkal
  • pontos – a szerszám tökéletesen illeszkedik a motor elemeihez és ezáltal egyszerűen használható
  • praktikus – megkönnyíti a különböző autómodelleken végzett munkákat
  • tartós – szerszámok anyaga rendkívül ellenálló
  • véd – minimális kopás, biztonságos használhat

TERMÉK LEÍRÁSA

A vezérműtengely pontos rögzítése az MSW fogasszíj szerelő szerszámával

Az MSW kéziszerszám közül háromrészes fogasszíj szerelő szerszám egy professzionális készlet, amelyet ABC és AFC motorkóddal rendelkező VW és Audi autómotorokhoz. A speciálisan kifejlesztett szerszámok a különböző autómotorok vezérműtengelyeinek rögzítésére használhatók. A szerszámkészletet első sorban profi műhelyek számára terveztük, de a szerszám használható az otthoni garázsban is.

Vezérműtengely rögzítő professzionális használatra

A vezérlésrögzítő megbízhatóan és biztonságosan rögzíti a vezérműtengelyt annak érdekében, hogy megakadályozza az elcsavarodást, és biztosítsa, hogy a különböző motorok fogasszíja könnyen cserélhető legyen. A mellékelt rögzítőkampó biztosítja a biztonságos illeszkedést. Így nincsenek nem kívánatos beállítások, amíg a munkát az adott motoron végzik. 

Más, kereskedelemben kapható szerszámok használata károsíthatja az autó alkatrészeit, valamint magát a felhasználót is. Az MSW készlete segítéségével viszont csekély kopással és biztonságosan dolgozhat, ezzel védve magát és a gépjárművet a sérülések ellen. A szerszámok kialakításánál felhasznált szénacélnak köszönhetően a vezérműtengely reteszelő szerszám készlet minden darabja különösen ellenálló és tartós, vagyis minden műhelyben tartósan bírják a nagy igénybevételt is.

MŰSZAKI ADATOK