Tétel: EX10061872

|

Modell: MSW-PRO-A 20-3

Sűrített levegős tömlődob - 20 + 3 m - 18 bar

44 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes munkavégzés – 20 + 3 m-es automatikus tömlődob
  • praktikus – egyszerű tömlőtárolás az automatikus feltekerésnek köszönhetően
  • egyszerű – 2-3 zárópozíció méterenként a kényelmes és pontos letekerés érdekében
  • biztonságos – a tömlő biztonságosan tárolható a zárt műanyagházban
  • felszerelés – szerelőtarozékok a szállítási csomagban, amelyek segítségével az eszköz a falra vagy a mennyezetre szerelhető

TERMÉK LEÍRÁSA

Falra vagy mennyezetre szerelhető automatikus sűrített levegős tömlődob hosszú tömlővel

Az automatikus sűrített levegős tömlődob segítségével akár 20 + 3 m-ig is meghosszabbíthatja a sűrített levegő forrása, például egy kompresszor és a vevőegység közötti távolságot. Akár a házon, a kertben vagy a műhelyben dolgozik, az MSW szerszámai és készülékei között minden szükséges eszközt megtalál.

Felejtse el az összetekeredett tömlőket és a fárasztó feltekerést! A automata tömlődob automatikus feltekerő rendszere mostantól gondoskodik a rendről. Az okos felépítésnek köszönhetően a tömlő rétegekben tekeredig fel a visszahúzás során. A tömlődob letekerésekor a dob méterenként két- vagy háromszor bekattan a helyére, így Ön könnyen letekerheti a szükséges tömlőhosszt.

Az automatikus fali tömlődob tartója egyszerűen rögzíthető a falra vagy akár a mennyezetre is. A felszereléshez szükséges szerelési tartozékokat tartalmazza a szállítási csomag. A dob növeli a munkahelyi biztonsághoz: a 20 + 3 m hosszú sűrített levegős tömlő biztonságosan tárolható a zárt műanyagházban, és védett a kopás ellen.

Levegős tömlődob számos különböző szerszámhoz

A tömlő tartós műanyagból (PVC) készült, és akár 18 bar nyomásnak is ellenáll. A tömlődob gond nélkül használható akár extrém -5–45 °C hőmérsékleten is. Az 1/4"-légcsatlakozás megfelelő a legtöbb sűrített levegős szerszámhoz. 

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK