Tétel: EX10040536

|

Modell: PHYSA-RR-10

Fodrászkocsi - 10 kg - 5 fiók - hajszárító tartó - 485 x 380 mm-es polc

62 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – 485 x 380 mm-es tárolófelület, valamint 5 fiók a munkaeszközök elhelyezésére
  • praktikus – hőálló hajszárító tartó
  • mobil – könnyen manőverezhető a 4 görgő segítségével
  • stabil – a robusztus konstrukciónak és a max. 10 kg-os teherbírásnak köszönhetően
  • tartós – a robusztus anyagoknak köszönhetően, amelyek ellenállnak a kémiailag agresszív savaknak, bázisoknak és oldószereknek

TERMÉK LEÍRÁSA

Nélkülözhetetlen a hajvágáshoz és a hajfestéshez: a variálható fodrászkocsi az Ön igényeihez igazodik

A physa többféleképpen kombinálható fodrászkocsijával hatékonyan és kényelmesen dolgozhat. A professzionális használatra kifejlesztett fodrász szerszámkocsi könnyen mozgatható a fodrászatokban és a szépségszalonokban, még 10 kg-os terhelés mellett is. 

Rugalmas, akárcsak Ön: a physa manőverezhető fodrász eszköz kocsija

A nagy, 485 x 380 mm-es felületen rendezetten és könnyen elérhető távolságban tárolhat minden szükséges eszközt. A krómozott, hőálló hajszárító tartó és a nyílások hajkefék stb. számára mindig rendezett benyomást keltenek. Az 5 fiók további tárhelyet biztosít, amelyek közül az egyiket oldalra rögzítheti, így saját igényei szerint alakíthatja a tárolófelületet. A fiókok mérete 37,4 x 26,1 cm, teherbírásuk pedig egyenként 2 kg. A zárt oldalelemek védik a tartalmat a szennyeződéstől. A zajtompított nejlonból készült, sima futású 4 kerék biztosítja a fodrászkellék kocsi maximális mobilitását.

A physa-nak, az egészség és a szépség szakértőjének fodrász gurulós kocsija teljes egészében robusztus és könnyen kezelhetõ anyagokból áll. A keret, a polc és a fiókok polipropilénből készültek, amely számos előnnyel bír a többi műanyaggal szemben: ütés- és karcálló, valamint kiválóan ellenáll az olajoknak, a zsíroknak és a vegyszereknek. A felhasznált anyagnak és a masszív konstrukciónak köszönhetően a fodrász kocsi tartós, így makulátlan megjelenést nyújt sok év használat után is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK