Tétel: EX10040346

|

Modell: PHY-TM-3

Fogmodell - két gyökerű őrlőfog - 2 részes

15 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • pontos - részletes 3D-modell az emberi anatómiáról
  • jól látható - a színes és szétszerelhető orvosi modell jól mutatja a szervek szerkezetét
  • univerzális - ideális oktatási anyagként és praxisok számára
  • mobilis - könnyen bevihető az előadóterembe, az osztályterembe stb.

TERMÉK LEÍRÁSA

Pontos és szétszedhető fogmodell

A physa rendelői felszerelései közé tartozó kétszeresre nagyított PHY-TM-3 háromdimenziós kivitelezésű fogmodell minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet egy kétgyökerű őrlőfog reális reprodukciója megkövetel: a részletek anatómiai formái pontosak és gondosan színezettek. Ezenkívül a modell szétszerelhető, így láthatóvá válik a fog belső szerkezete is. A modell ideális orvosi praxisok, iskolák, és felsőoktatási intézmények számára, vizualizációs és oktatási célokra.

A kétgyökerű őrlőfog modellje megkönnyíti a tanulást iskolai, egyetemi és orvosi gyakorlatok során

A modell részletes és pontosan megfelel az ember anatómiájának. Az érintett elemek megformálása rendkívül realisztikus. A nagy méret lehetővé teszi az emberi őrlőfog fontos összefüggéseinek és funkcióinak vizsgálatát. A modell szemlélteti a fogkorona, a fognyak és a foggyökér területét, valamint a dentin és a fogbél belső szerkezetét. Az idegek és az erek, valamint a tipikus betegségek, mint például a fogszuvasodás vagy a pulpitis ábrázolásai szintén rendkívül realisztikusak.

A modell segítségével szemléltethetők az alábbiak, vagyis a modell egy fogorvosi praxisból sem hiányozhat. Ahogy a physa összes kiváló minőségű anatómiai modellje esetében, itt is a következők érvényesek: a fontos funkciók, valamint a betegségek kiválóan mutathatók be az 3D-modell  segítségével. Az élethű vizualizáció segíti a megértést és a tanulást. Mindezek mellett a háromdimenziós modellel pontosan elemezheti és magyarázhatja el a különböző funkciókat.

A speciális, könnyű műanyag lehetővé teszi az emberi őrlőfog és annak részeinek különösen élethű megformálását. A modell kivitelezése robusztus és magas színvonalú. Az anatómiai modell egy alapra van rögzítve, ami biztosítja a kiváló minőségű háromdimenziós anatómiai modell stabilitását.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK