Tétel: EX10040475

|

Modell: PHYSA ACIREALE POWDER PINK

Kozmetikai ágy - 200 W - 150 kg - Rózsaszín, Fehér

583 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • stabil – 150 kg teherbírás a robusztus porbevonattal ellátott fémváznak köszönhetően
  • higiénikus – könnyen kezelhető szintetikus bőrrel (PVC) borított, víz- és olajtaszító fekvőfelület 
  • állítható magasság – a fekvő-, illetve ülőfelület magassága 625–895 mm között állítható
  • komfortos – kényelmes, 100 mm vastag párnázat, kartámaszok és fejtámla
  • állítható – a háttámla, a kartámaszok, valamint a láb- és a fejtámla külön-külön állíthatók

TERMÉK LEÍRÁSA

Tökéletesen beállítás a PHYSA ACIREALE POWDER PINK kozmetikai ágy segítségével

A PHYSA ACIREALE POWDER PINK kozmetikai ágy 194 cm-es maximális hosszával teljes kényelmet nyújt vendégei számára ülő és fekvő helyzetben egyaránt, és Ön mindig a megfelelő pozícióban végezheti el kozmetikai kezeléseket. A kozmetikai kezelőágy ideális választás styling-, tetováló- és piercingstúdiókba, spa- és wellness létesítményekbe, valamint kiválóan alkalmas masszázságynak is. 

Kényelmes kozmetikai szék az egészségért és a szépségért

Kényelmi és ergonómiai szempontból a kezelőágy számos funkcióval rendelkezik. A nagy teljesítményű hidraulikus pumpa és a négy motor lehetővé teszik az ágy egyszerű kezelését a vezetékes (3 m) kézi vezérlés segítségével. A kezelőszék magassága 625–895 mm között állítható be. A háttámla (0–65°), a kartámasz (0–180°) és a lábtámasz (0–77°) dőlésszöge az adott kezelésnek és ügyfele igényeinek megfelelően igazítható.

A puha párnázat és az első osztályú, könnyen tisztítható olaj- és víztaszító műbőrhuzat kombinációja garantálja a maximális kényelmet és megfelelő higiéniát. Az ágy 100 mm vastag párnázata biztosítja vendégei számára a tökéletes kikapcsolódást, amelyet a fekvő funkció tesz teljessé. A fejrészen található mélyedés biztosítja, hogy ügyfele még hason fekve is könnyen tudjon lélegezni, és a kozmetikai ágy masszázságyként is használható. 

Az okos felépítésnek, a porbevont fémből készült, 1000 x 600 mm-es alapnak és kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a tetováló ágy maximális teherbírása 150 kg. A physa kozmetikai kezelőszékét visszafogott, klasszikus design és renkívül hosszú élettartam jellemzi.

MŰSZAKI ADATOK