Trustpilot

Kozmetikai ágyak

Akciós
Kozmetikai ágy nyeregszékkel - bézs, fehér
physa

Kozmetikai ágy nyeregszékkel - bézs, fehér

Méretek (HxSzéxMa)
0 x 0 x 0 cm
610 990,00 Ft 723 990,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Készleten
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 6. 18.

A többszörösen állítható és kényelmes kozmetikai ágyak szinte nélkülözhetetlenek a professzionális szépségszalonok, gyógyfürdők és wellnesslétesítmények számára, akárcsak a pedikűr székek. A kozmetikai ágyak segítségével a vendég pihenhet, míg a kozmetikai ágyak ergonomikus kialakításának köszönhetően a kezelő kényelmesen tud eljárni. A terápiás ágyak további kényelmet nyújtanak a rugalmas beállítási lehetőségeknek köszönhetően, amelyek kézzel vagy elektromosan is működtethetők. Ez a kategória kiváló minőségű kozmetikai ágyak széles választékát kínálja, amelyeken kényelmesen elhelyezkedhet például egy arc gőzölés közben.

 

Milyen kozmetikai ágyat válasszunk?

A pihentető kozmetikai kezelések, mint például a masszázsok, pakolások és bőrkezelések különösen kellemesek, ha a kezelés során magas szintű kényelmet biztosítanak. Az ágynak ezért minden egyes ügyfél számára egyedileg állíthatónak kell lennie. Erre a célra általában az elektromos kozmetikai ágyakat részesítik előnyben, amelyek könnyen és gyorsan működtethetők egy lábpedállal vagy a fotel oldalán lévő gomb megnyomásával. A kozmetikai ágy teljes magasságának is többféleképpen állíthatónak kell lennie annak érdekében, hogy a kozmetikus vagy a kezelő alkalmazott számára optimális kényelmet és egészséges testtartást biztosítson a kezelés során. A masszázságy magassága mellett a fejtámlák és a kartámaszok is egyedileg állíthatóak, hogy elegendő mozgásteret biztosítsanak. Sok kozmetikai ágy így könnyen átalakítható kozmetikai székké is. A masszázságy másik előnye a terápiás fotel fejrészében található arcmélyedés, amelynek köszönhetően a kezelések a masszázsfotelen fekvő helyzetben is gond nélkül elvégezhetők, anélkül, hogy a vendég kényelmét korlátoznák vagy rontanák.

Eladó több célú kozmetikai ágy

A szépségszalonok berendezéséhez elengedhetetlenek a szépségszalonban a kozmetikai ágyak, mivel a masszázsfotelekhez hasonlóan szükség van rájuk, hogy az ügyfelek kényelmes helyzetbe kerüljenek, ugyanakkor a kezelés során nagy mozgásszabadsággal rendelkezzenek, mint maga a masszőr. A kozmetikai ágy kategóriába tartozó kezelőágyak megfelelnek a modern szabványoknak, és optimálisan alkalmasak professzionális használatra. A méret stabil, mégis puha kárpitozásnak köszönhetően mindig magas szintű kényelmet biztosít. A terápiás asztalok huzata higiénikus anyagokból, például műbőrből vagy poliuretánból készül, amely kellemes tapintású és könnyen tisztítható. Ez lehetővé teszi, hogy a kozmetikai ágyak gyorsan újra használatra készek legyenek, mivel a szennyeződések gyorsan és maradék nélkül eltávolíthatók. Az elektromos kozmetikai ágy gyorsan és egyszerűen beállítható és csatlakoztatható. Mindössze egy szabványos háztartási aljzatra van szükség, és a kezelési ágy tetszés szerint használható. Az elektromosan működtetett szépségfotelek mellett hidraulikusan működtetett modellek is kaphatók. Ezek a kezelőasztalok magasságukban és szögükben is egyedileg állíthatóak. A kínált kényelem, a számos beállítási lehetőség és az egyszerű kezelés miatt a kozmetikai ágyak egyaránt alkalmasak a szépségszalonokban, fizioterápiás rendelőkben és tetováló stúdiókban való használatra. Azok a masszőrök vagy kozmetikusok, akik kozmetikai ágyat szeretnének vásárolni, gond nélkül megtalálják itt az ideális eszközt. A gyártó által garantált tartósság és az alacsony ár miatt a készülékek mindig jó választásnak bizonyulnak. Olcsó és használt kozmetikai ágyak is megtalálhatóak az Expondo-nál.