Akciós

Tétel: EX10040348

|

Modell: PHY-LM-3

Máj modell - eredeti méret

12 790,00 Ft 15 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • pontos - részletes 3D-modell az emberi anatómiáról
  • jól látható - a színes orvosi modell jól mutatja a szervek szerkezetét
  • univerzális - ideális oktatási anyagként és praxisok számára
  • mobilis - könnyen bevihető az előadóterembe, az osztályterembe stb.
  • stabil - szilárd alap és rozsdamentes acél tartó a stabilitás érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Pontos máj modell eredeti méretben

A physa rendelői felszerelései közé tartozó életnagyságú háromdimenziós máj modell PHY-LM-3 minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet az emberi szerv reális reprodukciója megkövetel: a máj részleteinek anatómiai formái pontosak és gondosan színezettek. A modell ideális orvosi praxisokba, kórházakba, iskolákba, és a felsőoktatásba vizualizációs és oktatási célokra.

Az orvosi máj modell megkönnyíti a tanulást és a szemléltetést az iskolákban, egyetemeken, valamint az orvosi praxisokban

A máj modell mérete 1:1 arányban megfelel az emberi szerv méretének. Az érintett elemek megformálása részletes és realisztikus. A máj anatómiai modell megmutatja az epehólyagokat, a hilusban lévő ereket, az extrahepatikus epeutak és a fő szalagokat.

Az emberi máj modell segítségével világosan és könnyen érthetően mutathatók be az alábbiak, így az anatómiai modell egy belgyógyászati és gasztroenterológiai praxisból sem hiányozhat. Ahogy a physa összes kiváló minőségű anatómiai modellje esetében, itt is a következők érvényesek: az életnagyságú 3D-modellel kiválóan szemléltethetők a fontos funkciók, valamint a betegségek. Az életnagyságú vizualizáció segíti a megértést és a tanulást. Mindezek mellett a háromdimenziós modellel elemezheti és elmagyarázhatja az egyes szervek különböző funkcióit is.

A speciális, könnyű műanyag lehetővé teszi a máj anatómiájának rendkívül realisztikus megformálását. A modell kivitelezése robusztus és magas színvonalú. Az anatómiai másolat egy fényes rozsdamentes acélból készült alaphoz van rögzítve, amely egy állványon áll, és biztosítja a kiváló minőségű háromdimenziós modell stabilitását.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK