Akciós

Tétel: EX10040515

|

Modell: PHY-5ML-7

Nagyítós lámpa - 5 dpt - 610 lm - 4.8 W

24 090,00 Ft 31 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • világos – 610 lumen fényerővel, 45 LED-del, és 4.8 W-os teljesítménnyel
  • tartós – a kiváló minőségű anyagoknak és a hosszú élettartamú LED-eknek köszönhetően
  • professzionális – a 5 dpt lehetővé teszi az optimális nagyítást (2,25 x)
  • praktikus – azonnal készen áll a hasznlatra a gyorsan felvillanó LED-eknek és a védőburkolatnak köszönhetően, amely védi a lámpát a portól és a szennyeződésektől
  • mobil – a könnyű súlynak, a hosszú kábelnek és a stabil alapnak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Professzionális munkakörülmények természetes fényben az 5 dpt-s nagyítós lámpának köszönhetően

A physa nagyítós lámpája rendkívül nagy teljesítményű, energiatakarékos és tartós, vagyis kiválóan alkalmas szépségszalonokba, valamint ékszer- és óraüzletekbe. Az állítható magasságú munkalámpa a physa kozmetikai berendezései közül ideális hobbicélokra is, például kézműves tevékenységekhez, vagy bélyeggyűjtemények olvasásához és rendszerezéséhez.

Egészség és szépség a megfelelő megvilágításban

Érjen el Ön is tökéletes eredményeket a magas színvonalú munkaeszközzel és szakértelemmel! A LED munkalámpa 610 lm-es fényárammal, 5 nagyítással és 4.8 W-os teljesítménnyel támogatja Önt minden olyan munka során, ahol elengedhetetlen a pontos látás. A 6500 K színű, világos fehér fény kíméli és nem fárasztja a szemet a hosszú munkafolyamatok során, és minden szín hamisítatlannak és élethűnek tűnik, amelyről a nagy, 127 mm-es átmérő gondoskodik. A 45 LED-es megvilágításnak köszönhetően a modell azonnal használatra kész, rendkívül energiatakarékos és tartós.

A be- és kikapcsolóval ellátott állványon kívül a nagyító lámpa egy 1,35 m hosszú tápkábellel rendelkezik. A LED nagyítós lámpa egyszerűen beállítható, és optimális magassága 41 cm. A nagyító lencséjét egy burkolat védi a portól és a szennyeződéstől, így az eszköz mindig készen áll a következő használatra.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK