(1) értékelés

Tétel: EX10040418

|

Modell: PHYSA TR-1

Törölközőtartó - 3 rúd - szélesség: 55 cm

32 899,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • multifunkcionális – tökéletes otthoni és szállodai fürdőszobákba, öltözőkbe, fürdőkbe vagy szépségszalonokba
  • kiváló minőség – a porbevont acélból készült magas színvonalú konstrukciónak és a tökéletes kivitelezelésnek köszönhetően a törölköző tartó ellenálló a karcolásokkal, a korrózióval és a szennyeződésekkel szemben
  • stabil – nagy, max. 6 kg-os teljes terhelhetőség
  • tágas – nagy tárolóhely kis felületen a fürdőlepedők számára
  • modern – funkcionális megjelenésével a törölközőtartó jól illik minden fürdőszobábastílushoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Funkcionális és stílusos törölköző tartó a physa-tól

A törülközőtartó a physa szállodai berendezései közül ideális megoldást kínál a törölközők könnyen elérhető tárolására és szárítására. Kis mérete ellenére a három rúd elegendő tárhelyet biztosít, és a stabil konstrukciónak köszönhetően az álló törölközőtartón még a nagyméretű fürdőlepedők is biztonságosan helyezhetők el.

Helytakarékos törölközőtárolás minden fürdőszobába!

A praktikus és stílusos kialakítás lehetővé teszi a maximális helykihasználást még a legkisebb helyiségekben is, vagyis a három rúdból álló törölközőtartó szűk és kisméretű fürdőszobákba is kiválóan alkalmas. A robusztus felépítésnek és a  6 kg-os teljes terhelhetőségnek köszönhetően az állvány segítségével biztonságosan, karnyújtásnyira tárolhatók a törölközők. Az 55 cm szélességű lépcsőzetes rudak garantálják a nedves textíliák gyors száradását, így a dohos szag már a múlté!

A törölköző állvány helytakarékos és elegáns megoldás a törölközők és más textíliák rendezett és könnyen hozzáférhető tárolására szállodákban, szépségszalonokban vagy öltözőkben. Az álló törölközőtartó ideális szárítóeszköz az otthoni fürdőszobába is: a törölköző tartó sokoldalúan használható és gondoskodik a törölközők rendezett tárolásáról fürdőszobájában.

A funkcionális és elegáns kialakításnak köszönhetően a fürdőszobai törölközőtartó bármilyen berendezési stílushoz jól illik. A sötétszürke porbevont acél tiszta, higiénikus megjelenést kölcsönöz az álló törölköző tartónak. A törölköző tartó állvány megkönnyíti a tiszta és rendezett tárolást a fürdőszobában vagy a konyhában.

A törölköző tartó állvány kiváló minőségű tartós acélból készült, ami dekoratív, könnyen karbantartható, valamint ellenálló rozsdával, és a mechanikai behatásokkal szemben, védi a felületeket a karcolódástól és még hosszú évek után is garantálja a törölközőtartó kifogástalan megjelenését.

A stabil konstrukciónak köszönhetően a fürdőszobai törölközőtartó mindig biztonságosan áll. A törölköző tartó állvány összeszerelése rendkívül egyszerű: a gyors és problémamentes installáció érdekében a szállítási csomagban mellélekjük a szerelési tartozékokat is és az útmutató lépésről lépésre elmagyarázza a törölközőtartó összeszerelését.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023