B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20010577

|

Modell: RCBM-3/4R

B-termék Leves melegentartó - 3 x 2,75 liter - 450 W

106 990,00 Ft 132 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • Leves melegentartó alkalmas éttermekbe, vendéglőkbe vagy más gasztronómiai helyekre
  • Minőséges rozsdamentes acélból
  • 3 fazék, egyenként 2,75 liter űrtartalommal
  • Merőkanál nyílásos fedelekkel
  • 3 külön-külön állítható, fűtött tartály, 0,6 l űrtartalommal / Hőmérséklet-tartomány 30°C-110°C
  • Jelzőlámpa minden tartálynak / A gumilábak meggátolják az elcsúszást.

TERMÉK LEÍRÁSA

A RCBM-3/4R Royal Catering-es leves melegentartóval egyszerűen tudja áthidalni a főzési időket éttermekben, büfékben vagy vendéglőkben. A leves melegentartó megbízhatóan tartja melegen és változatlan hőfokon leveseket, főzelékeket és mártásokat.

Három kerek fazék és a hozzá illő fedelek tartoznak a leves melegítőhöz. A fazekak belső átmérője 170mm és kapacitásuk így egyenként 2,75 liter. Így összesen 8,25 liter ételt tud egyszerre melegen tartani vagy melegíteni a RCBM-3/4R-el.

A fazekak tartalmát kímélően tudja melegíteni a három tartályban vízfürdőben. A tartályokat egyenként 0,6 liter vízzel kell megtölteni és külön-külön lehet őket melegíteni és beállítani. Minden tartály hőfokát saját gombbal lehet beállítani 30°C - 110°C között. A magas hőmérséklete miatt a Royal Catering-es leves melegentartót lehet használni fondü készítéshez vagy csokoládé olvasztáshoz is.

A RCBM-3/4R leves melegentartó teljesen minőségű rozsdamentes acélból készült és így ellenálló, semleges ízű és könnyen tisztítható. A négy gumi láb biztosítja, hogy az eszköz stabilan álljon és a legtöbb felületen ne csússzon el. Az egyszerű dizájn könnyen integrálható bármilyen konyhai dekorációba.

A jelzőlámpával mutatja hogy be- vagy ki van e kapcsolva a tartály. A Bain Marie 3 x 150 watt teljesítménnyel és 230 Volt feszültséggel működik. A kezelése nagyon könnyű: egyszerűen dugja be 1,4m hosszú kábelt a csatlakozóba - és tartsa melegen a frissen elkészített ételeket.

MŰSZAKI ADATOK