Tétel: EX10012831

|

Modell: RCBM_GN1/3_1

Bain marie - 640 W - 3 x GN 1/3 - Royal Catering

72 199,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű – 640 W-al
  • tágas – 3 x GN 1/3 edény, 16.5 l-es teljes kapacitással és fedéllel
  • biztonságos – a kíméletes melegen tartás a vízfürdőben megakadályozza, hogy az ételek odaégjenek
  • higiénikus – könnyen tisztítható a sima rozsdamentes acél felületnek köszönhetően
  • tartós – kiváló minőségű kivitelezés és robusztus anyagok

TERMÉK LEÍRÁSA

Bain marie 3 x GN 1/3 edényekkel és fedelekkel

A bain marie a Royal Catering-től ideális különböző ételek melegen tartására hosszú időn keresztül. A 3 fedeles gastronorm edényben elhelyezhető egy teljes menü összes fogása, vagy több különböző étel, például húsok, halak, zöldségek, rizs, burgonya és szószok. A melegen tartó pult megfelel a legmagasabb vendéglátóipari követelményeknek, így ideális éttermekbe, szállodákba, étkezdékbe, büfékbe, kávézókba vagy szociális intézmények és klinikák számára.

Nagy teljesítményű melegen tartó a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül

16.5 l-es űrtartalmával a melegentartó pult alkalmas nagy mennyiségű étel melegítésére és melegen tartására, amely jelentős időmegtakarítást jelent, és rendkívül előnyös nagyszabású rendezvények előkészítése során vagy csúcsidőben éttermekben, menzákon és szállodákban. A hatékony, 640 W teljesítményű fűtőelem gyorsan felmelegíti a vizet a kívánt hőmérsékletre. Az automata termosztátot a forgatógombbal aktiválhatja, és pontosan beállíthatja a hőmérsékletet 30–80 °C tartományban. A vízfürdő működési elvének köszönhetően az ételek nem égnek oda.

A vendéglátóipari étel melegen tartót jól átgondolt design jellemzi és ellenálló házzal rendelkezik, vagyis a termék rendkívül megbízható és könnyen kezelhető. A melegen tartó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így az eszköz tartós és korrózióálló Egészségre ártalmatlan anyagának és sima felületének köszönhetően a bain marie könnyen tisztítható és higiénikus. A rozsdamentes acél strapabíró és ütésálló. A gumilábak garantálják az eszköz stabilitását és védik a padlót a karcolódástól.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények