Tétel: EX10012827

|

Modell: RCBM_GN1/1_2

Bain marie - 640 W - GN 1/1 - edény nélkül - Royal Catering

61 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű – 640 W-al
  • tágas – megfelelő egy edényhez (GN 1/1) és 17 l-es teljes kapacitással rendelkezik
  • biztonságos – a kíméletes melegen tartás a vízfürdőben megakadályozza, hogy az ételek odaégjenek
  • higiénikus – könnyen tisztítható a sima rozsdamentes acél felületnek köszönhetően
  • tartós – kiváló minőségű kivitelezés és robusztus anyagok

TERMÉK LEÍRÁSA

Bain marie a tökéletesen tálalt meleg ételekhez

A bain marie a Royal Catering-től ideális különböző ételek melegen tartására hosszú időn keresztül. Az étel melegítő megfelelő egy GN 1/1 tartályhoz vagy kisebb méretek kombinációjához. A melegen tartó pult megfelel a legmagasabb vendéglátóipari követelményeknek, így ideális éttermekbe, szállodákba, étkezdékbe, büfékbe, kávézókba vagy szociális intézmények és klinikák számára.

Nagy teljesítményű melegen tartó a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül

17 l-es űrtartalmával a melegentartó pult alkalmas nagy mennyiségű étel melegítésére és melegen tartására, amely jelentős időmegtakarítást jelent, és rendkívül előnyös nagyszabású rendezvények előkészítése során vagy csúcsidőben éttermekben, menzákon és szállodákban. A hatékony, 640 W teljesítményű fűtőelem gyorsan felmelegíti a vizet a kívánt hőmérsékletre. Az automata termosztátot a forgatógombbal aktiválhatja, és pontosan beállíthatja a hőmérsékletet 30–80 °C tartományban. A vízfürdő működési elvének köszönhetően az ételek nem égnek oda.

A vendéglátóipari étel melegen tartót jól átgondolt design jellemzi és ellenálló házzal rendelkezik, vagyis a termék rendkívül megbízható és könnyen kezelhető. A melegen tartó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így az eszköz tartós és korrózióálló Egészségre ártalmatlan anyagának és sima felületének köszönhetően a bain marie könnyen tisztítható és higiénikus. A rozsdamentes acél strapabíró és ütésálló. A gumilábak garantálják az eszköz stabilitását és védik a padlót a karcolódástól. 

Megjegyzés: Ez egy étel melegen tartó GN edény nélkül.

MŰSZAKI ADATOK