Trustpilot
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket
Royal Catering

Forró csokoládé készítő - 5 liter - LED kijelző

156 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10011025

|

Modell: RCSS-5 ECO

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 1., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
156 990,00 Ft
3+
5%
149 140,50 Ft
5+
10%
141 291,00 Ft
10+
15%
133 441,50 Ft
Főbb jellemzők
  • 5 literes nagy kapacitás
  • korszerű, digitális kontroll kijelző a könnyű kezelhetőségért
  • energiatakarékos a gazdaságos és költséghatékony motornak köszönhetően
  • 8-12 órán át tartó munkavégzés a nagy teljesítménynek köszönhetően
  • ártalmatlan BPA-mentes polikarbonátból készült
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Anyag
Polikarbonát
Szín
Fekete
Kijelző
LED
Feszültség [V]
230
Teljesítmény [W]
440
Üzemi ciklus [óra]
8 - 12
IEC védelmi osztály
I
Csepegtető tálca
Igen
Gumilábak
Igen
Kapacitás
5 l
Poharak max. magassága
95 mm
Méretek (HxSzéxMa)
37 x 37.5 x 46 cm
Súly
6.16 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
42.5 x 37 x 50.5 cm
Szállítási súly
8.5 kg

Szállítási csomag

  • forró csokoládé készítő RCSS-5 ECO
  • kefe
  • használati útmutató

Termékleírás

Forró csokoládé készítő - 5 liter - LED kijelző

Varázsoljon Ön is omlós forró csokoládét a Royal Catering RCSS-5 ECO forró csokoládé készítőjével! A speciális lapát rendszer folyamatosan kevergeti a forró csokoládét, így az csomómentes és csodálatos ital lesz. Az eszköz akár forralt bor, tea, illetve egyéb forró italok adagolására is ideális. Forró tej, kávé vagy forraltsör - italadagolónk rendkívül sokoldalúan használható, legyen szó akár menzákról, éttermekről, vagy svédasztalokról. A gép csak folyékony csokoládéhoz alkalmas. Kérjük, olvassza fel a csokoládét, mielőtt az adagolóba rakja.
A kakaóadagolóval az italokat 5 literes tartályban melegítheti fel a megfelelő hőmérsékletre. A professzionális és időtlen megjelenés minden bárban, svédasztalon, illetve étteremben felhívja magára a figyelmet. Az átlátszó tartály szemetgyönyörködtetően prezentálja a forró csokoládét. A tartály egy zárral stabilan és biztonságosan került rögzítésre a kakaóadagoló házán. Tisztítás esetén a tartály egyszerűen levehető.
Az érintő képernyős digitális ellenőrző rendszerrel termékünk kényelmesen és egyszerűen kezelhető. A hőmérséklet, a keverő és a melegítés néhány gombnyomással szabályozható. A modern, felhasználóbarát LED kijelző tájékoztatja a felhasználót, hogy a készülék be- vagy ki van-e kapcsolva, valamint megjeleníti a műveleteket is. Az ON/OFF kapcsoló a készülék oldalán található. A túlmelegedés elleni védelem biztosítja, hogy az italadagoló ne melegedjen túl.
A kakaó adagoló összteljesítménye 440 Watt, ezáltal különösen gazdaságos és költséghatékony. Ez az energiatakarékos kialakítás csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbítja a készülék alkatrészeinek élettartalmát - hosszabb munkavégzés alacsonyabb energiaköltségekkel! A nagy teljesítményű gép munkaciklusa 8-12 óra.
A tökéletes forró csokoládénak sűrűnek és omlósnak kell lennie, ezt a Royal Catering forró csokoládé készítője tökéletesen teljesíti. A tartós melegen tartó funkció miatt nem kell aggódnia amiatt, hogy a csokoládé kihűl. A lapát rendszer biztosítja, hogy a csokoládé folyamatos keverés alatt van, ennek köszönhetően pedig omlós marad. A BPA-mentes polikarbonátból készült átlátszó italtartály ártalmatlan az egészségre, rendkívül szilárd, illetve ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek is.
A csap biztosítja, hogy a forró csokoládé tökéletesen adagolható és nem loccsan ki. Ezenkívül a könnyű és ellenálló fedél megvédi a csokoládét a különböző szennyeződésektől. A csepegtető tálca felfogja a felesleges folyadékot, és biztosítja a tiszta munkavégzést. A tálca szükség esetén kivehető és egyszerűen tisztítható. A készülék gumírozott lábakon áll, amely védelmet nyújt a karcolások ellen, valamint stabil állást kölcsönöz az adagolónak. A HOT feliratú matrica figyelmeztet a forróságra, ezáltal garantálja a munkatársak és vendégek biztonságát.

Értékelések és vélemények


Rendezés :

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig maradhat üzemben a gép?

A gépet úgy terveztük, hogy hosszú ideig, akár 8-12 órán keresztül is működjön. Ezenkívül a motor alacsony energiafogyasztása csökkenti az energiaköltségeket más gyártók termékeivel ellentétben.

Én is tudom használni a gépet?

Természetesen! A gép mindössze néhány gomb segítségével kezelhető. Az összes többi folyamat automatikusan fut. A kakaóadagoló használatáról minden fontos részletet megtalál a használati útmutatóban.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket