Trustpilot
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket
Royal Catering

Füstölő szekrény - 8 rács

255 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10010730

|

Modell: RCRO-1300

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 2., péntek
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
255 990,00 Ft
3+
5%
243 190,50 Ft
5+
10%
230 391,00 Ft
10+
15%
217 591,50 Ft
Főbb jellemzők
  • tökéletes halak, húsok és zöldségek füstöléséhez
  • egyaránt alkalmas meleg és forró füstöléshez is
  • rengeteg hely 8 rácson és hurkon
  • 120 perc-ig terjedő időzítő riasztással
  • tartós és higiénikus nemesacél kialakítás
Tartozékok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Anyag
Rozsdamentes acél
Szín
Ezüst
Feszültség [V]
230
Teljesítmény [W]
1000
Időbeállítás [perc]
0 - 120
Időzítő
Igen
Rácsok száma
8
Kapacitás
147 l
Rácsok közötti távolság
9 cm
Méretek (HxSzéxMa)
44 x 59 x 130 cm
Súly
39.5 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
53.5 x 47 x 124.5 cm
Szállítási súly
42.7 kg

Szállítási csomag

  • Füstölő szekrény RCRO-1300
  • Kémény cső
  • 8 polc
  • Zsírtálca (tálhoz vezető kifolyóval)
  • Zsírnak való tálca
  • Parázstálca
  • Szabályzórendszer a hőmérséklethez időzítővel együtt
  • Használati útmutató

Termékleírás

Füstölő szekrény - 8 rács

A frissen füstölt hal egy abszolút finomság, sőt még a hús – és kolbásztermékek is heteken át is megőrzik megtéveszthetetlen ízüket füstöléssel. A beépített 1.000 W-al rendelkező fűtőelem biztosítja, hogy a Royal Catering füstölő szekrénye meleg és forró füstöléshez is használható legyen.
A füstölő szekrényekkel ezeket a finomságokat most maga is elkészítheti és így vendégeinek egy nagyon különleges, finoman füstölt ízélményt nyújthat. Füstölt élelmiszerek hosszabb ideig megtartják jellegzetes aromájukat, mivel a füstölés megöli a gombákat és a baktériumokat.
A füstölő szekrény 147 literes kapacitással elegendő hellyel rendelkezik friss hal, valamint kolbász és hústermékek számára. Az élelmiszerek a csomagban megtalálható horgok segítésével a sütőbe akaszthatók és 8 rácson eloszthatók. A rácsok közötti távolság a füstölő szekrényben minimum 9 cm.
Füstöléshez a füstölő szekrényt be kell csukni és a parázstartót megtölteni, amely a füstöt elkezdi létrehozni. A parázstartó a szekrény kinyitása nélkül könnyen a belsőbe behelyezhető. A tartó alatt található egy gyűjtő tálca, amely az eléget hamut összegyűjti. A kívánt hőmérséklet 0 és 135 °C között állítható be a hőmérsékletszabályzó segítségével. E nagy tartomány lehetővé teszi Önnek a meleg vagy forró füstölést.
A füstölés ideje egy időzítő segítségével állítható be. Egy riasztó hallható ha a beállított idő letelt. A maximálisan beállítható időtartam 120 perc. Az intenzívebb íz érdekében, e folyamat tetszőleges számban megismételhető. Az intenzitás az állítható füst elszívóval is megváltoztatható.
A füstölő szekrény ajtaján egy jól olvasható termosztát található, amelyen a hőmérsékletet egyidejűleg Celsiusban valamint Fahrenheitben is leolvashatja. Ennek hála Ön mindig tudja hogy milyen hőmérséklet van a szekrényben, anélkül hogy ez ki kellene nyitnia.
Zsír, amely a füstölés közben távozik a termékekből, egy csepegtető tálca segítségével összegyűjtésre kerül, ezzel védve a parázstálca és a füstölő szekrény alját a szennyeződésektől. Ha sok zsír távozik a termékekből, akkor a kifolyó zsír egy kifolyón keresztül egy a tálca alatt található edénybe gyűlik össze. Ott összegyűlik és így még könnyebben eltávolítható.
A füstölő szekrény rozsdamentes acélból készült. Az anyag nagyon könnyen tisztítható és különösen higiénikus, amelynek hála különösen alkalmas élelmiszerek feldolgozásához. A füstölő szekrény nagyon robusztus és a csuszásgátló lábainak hála mindig biztonságosan áll. A két oldalon található fogantyúnk segítségével könnyen szállítható és áthelyezhető is.
A szállítási csomagban a füstölő szekrény mellett egy kéményt, egy csepptálcát és zsírtálcát, egy hamu tartót, egy parázstartót, egy hőmérsékletszabályzót és időszabályzót, valamint 8 rácsot és 10 hurkot is talál.

Értékelések és vélemények


Rendezés :

Gyakran ismételt kérdések

A füstölő szekrény egyszerűen tisztítható?

A sütő nemesacélból készült, ennek hála az összes felület könnyen karbantartható. Ezen felül a füstölő szekrény egy csepptálcával is rendelkezik, amely a kifolyó zsírt felfogja, ezzel garantálva a higiénikus füstölést.

A füstölő szekrénnyel hidegen is tudok füstölni?

Nem, ez a füstölő csak meleg és meleg füstölésre alkalmas.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket