Trustpilot
(13) értékelés

Indukciós főzőlap - 2 x 22 cm - 60 - 240 °C - időzítő

89 890,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10011748

|

Modell: RCIC-1800P6

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan április 24., szerda
Főbb jellemzők
  • sokoldalú – különböző főzési módokhoz használható a 60 és 240 °C közötti hőmérséklettartománynak, időzítőnek és 500 – 3.500 W között lévő teljesítményszinteknek hála
  • kompatibilis - indukciós edényekkel 26 cm-es alsó átmérőig
  • intuitív – a hőmérséklet, időzítő és teljesítmény kapcsolóknak, valamint LED-kijelzőnek hála
  • könnyen karbantartható – rozsdamentes acél és üvegkerámia könnyen tisztítható és még tartós is
  • biztonságos – az indukciónak és beépített túlmelegedés elleni védelemnek hála
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.8

13 értékelés alapján

Rendezés :

6 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo France

tepsi

kiváló termék, idővel semmi panaszra

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Amazon Germany

Bennfentes tipp a szokásos szolgáltatók között

Először is el kell mondanom, hogy sokat kutattam és sok márkát összehasonlítottam, végül a Royal Catering és a Hendi termékek között választottam. Mindkettő remek, de azt kell mondanom, hogy némi tesztelés után világossá vált, hogy a házi sörfőzőkon és a wokfőzőkon kívül szinte senkinek sem kell a Hendi felesleges erejére, másrészt az RC rendkívül kompakt és jól átgondolt kivitelben érkezik. forma, amely a legkisebbekhez is illeszkedik A konyhabútorok elférnek anélkül, hogy terjedelmesek lennének.A nagy előnyök, amelyeket korábban alábecsültek: 1. Az abszolút kellemes és halk működési hang/magassugárzó, ami ritkaságszámba megy az indukciós tűzhelyek között.2. Gyors és hatékony szellőztetés. Ez nem egy egyszerű időzítő a készülék kikapcsolása után, hanem inkább a készülékben lévő aktuális hőmérsékletet méri, és ezért az esetek 99%-ában szinte azonnal lekapcsolja a ventilátort (ami általában halkabb, mint a versenytársak).3. A hőmérsékleteket pontosan betartják (kivéve a 100°C-ot, ahol a készülék hajlamos 105-110-et elérni, és bár nem kapcsol állandóan, néhány ételt túlsüthet). A készülék alapvetően sokkal ritkábban kapcsol, mint a Hendi, és óvatosabban közelíti meg a hőmérsékleteket.4. A sütésnek nincs hátránya – ha jó serpenyőt használ, ugyanolyan gyorsan elérheti a tipikus háztartási mennyiség sütési hőmérsékletét, mint az erősebb modelleknél. Nem szabad megtéveszteni az 1800 W-tal – itt sokkal jobb tekercseket használnak, mint az olcsó modellekben, ahol alig megy át valami. A 22 cm-es orsóméretet meg tudom erősíteni.5. Egyáltalán nincs tekercs nyafogás (a modellek nagy részében előfordul).6. Alul jól átgondolt ventilátorhézagok vannak, amelyek akkor is ellátják a ventilátorokat, ha nincs minden külső láb a helyén.Kicsit olcsóbban kaptam a készüléket közvetlenül ugyanattól az importőrtől, de itt is szerettem volna megdicsérni, mivel nagyon alulértékelt az Ön által kapott minőség szempontjából.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Germany

Bennfentes tipp

Először is el kell mondanom, hogy sokat kutattam és sok márkát hasonlítottam össze. A Royal Catering és a Hendi termékek közé kerültem. Mindkettő nagyszerű, de azt kell mondanom, hogy némi tesztelés után világossá vált, hogy a házi sörfőzőknek és a wokfőzőknek jóformán senkinek sem kell a Hendi túlzott erejére. Ezzel szemben az RC rendkívül kompakt és jól átgondolt formában érkezik, amely még a legkisebb konyhabútorba is belefér anélkül, hogy terjedelmes lenne. A korábban alábecsült nagy előnyök: 1. Az abszolút kellemes és csendes működési hang/magassugárzó, ami ritkaság az indukciós tűzhelyek között. 2. Gyors és hatékony szellőztetés. Ez nem egy egyszerű időzítő a készülék kikapcsolása után, hanem az aktuális hőmérsékletet méri a készülékben, és ezért az esetek 99%-ában szinte azonnal kikapcsolja a ventilátort (ami általában halkabb, mint a versenytársak). 3. A hőmérsékletek pontosan be vannak tartva (kivéve a 100°C-ot, ahol a készülék hajlamos 105-110-et elérni, és bár nem kapcsol állandóan, egyes ételeket túlsüthet). A készülék alapvetően sokkal ritkábban kapcsol, mint a Hendi, és óvatosabban közelíti meg a hőmérsékletet. 4. A sütésnek nincs hátránya – ha jó serpenyőt használ, ugyanolyan gyorsan elérheti a tipikus háztartási mennyiség sütési hőmérsékletét, mint az erősebb modelleknél. Nem szabad megtéveszteni az 1800 W-tal – itt sokkal jobb tekercseket használnak, mint az olcsó modellekben, ahol alig megy át valami. Meg tudom erősíteni a 22 cm-es orsóméretet. 5. Egyáltalán nincs tekercs nyafogás (nagyszámú modellben előfordul). 6. Jól átgondolt ventilátortávolság van az alján, amely akkor is ellátja a ventilátort, ha nincs minden külső láb a helyén.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

Kompakt, precíz hőmérséklet-tartással

Stabil fémváz, karcálló felület és sokkal kompaktabb, mint az összes többi modell. A főzőedényben beállított hőmérsékleteket hőkamerával ellenőriztem, mindössze 1°C hőmérséklet eltérés van. A 60°C beállítás tökéletes. A készülék közvetlen információt ad arról, hogy az edény vagy serpenyő kompatibilis-e. A zajszint elfogadható, függetlenül attól, hogy a ventilátor miért működik mindig teljes terheléssel minden készülékben, ahelyett, hogy szükség szerint dinamikusan szabályozná. A termék tényleg szuper!

Eredeti értékelés megjelenítése

6 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo France

Jó termék

Ezt a visszajelzést 1 hónapos használat után küldöm. Elégedett vagyok ezzel a dupla indukciós főzőlappal, amelyet a reggelizőteremben használok a rántotta és a szalonna hőmérsékleten tartására. A mérete elég kicsi (többihez képest), ami előny. Nem ad túl sok zajt és nagyon könnyen használható.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Amazon France

Szuper plakett

Nem hittem az előnyeiben a gázhoz képest....hát igen!! Pontosan tartja a kijelzett T°-t.

Eredeti értékelés megjelenítése

5 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Nincs mit panaszkodni

Kiváló minőségű főzőlap, amely a rozsdamentes acél háznak köszönhetően nagyon robusztus. Nem egy rozoga kemping étkészlet, hanem egy teljes értékű kiegészítő tányér. Meg tudom csinálni. Ó, a hosszú távú használatról nincs mit mondani, de kezdetnek TOP.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Germany

Masszív darab

A készülék pontosan megfelel a leírásnak. Gyorsan kiszállították és jól becsomagolva. Minden azonnal jól működik. A készülék ma már minden nap használatban van. Nagyon örülünk neki.

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo France

Royal Catering RCIC-1800P6 indukciós főzőlap áttekintése

Ez az indukciós főzőlap esztétikus és robusztus. Könnyen tisztít. A biztonság érdekében maradványhő-jelzők lehetnek. Az utasítások alapján megkérem a Royal Cateringet, hogy fejezze be. Valóban, hogyan készítsünk ételt Power módban (teljesítmény wattban) vagy Temp módban (hőmérséklet °C-ban)? Ez a két főzési mód független. A tej melegítéséhez 80°C-ra állítanám. A hátlap maximális teljesítménye 1700 watt, ami feltételezésem szerint 240°C-os gyors felfűtési hőmérsékletnek felel meg. Javaslom ennek a lemeznek a megvásárlását.

Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket