Tűzhelyek

1 - 24 az 25 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

A tűzhely minden konyhában ott van, legyen szó akár egy magánháztartásról, akár egy professzionális étteremről. És különösen az utóbbinál a jó minőségre kell támaszkodnia. Legyen szó klasszikus elektromos tűzhelyről vagy gáztűzhelyről, vagy a számos ajánlatunk valamelyikéről - széles termékválasztékunkban megtalálja az Ön és vállalkozása számára megfelelő készüléket. Természetesen számíthat termékeink tartósságára a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően.

Miért válasszunk rozsdamentes acél konyhai tűzhelyet?

Legyen szó levesek főzéséről, húsok nagy serpenyőben való sütéséről vagy az ételek gyors felmelegítéséről - a tűzhelyre mindehhez szükség van. Mivel minden konyhában nélkülözhetetlen berendezés, minden nap hűséges szolgálatot tesz Önnek vendéglátóipari vállalkozásában. Az expondónál megtalálja az Ön és vállalkozása számára megfelelő készüléket. Mivel a különböző típusú tűzhelyek különböző funkciókat és előnyöket kínálnak Önnek, az Ön személyes igényeitől függően. A gáztűzhely például azt a nagy előnyt kínálja, hogy azonnal beállíthatja és szabályozhatja a kívánt hőmérsékletet. És még áramszünet esetén sem hagyja cserben a gázüzemű készülék. A wokban készült ételek elkészítése is gyerekjáték, mivel a gáztűzhely lángja minden oldalról egyenletesen körülveszi a wokot.

Ha nyílt láng nélkül szeretne sütni, egyszerűen használjon elektromos készüléket. Bármelyik konyhában csatlakoztatható, és különösen jól teljesít, ha a tisztításról van szó. A főzőlapok könnyen tisztíthatók és tisztán tarthatók. Csökken az égési sérülések kockázata, és a helyiséget nem fűti nyílt láng. De az indukciós tűzhely is különösen hatékony. Itt a hőt elektromágneses váltakozó mezőkkel érintkezve közvetlenül és azonnal a kapcsolódó főzőedényben hozzák létre. Ezzel időt és energiát takaríthat meg. Maga a főzőzóna legfeljebb langyos lesz, ami szintén egyértelműen csökkenti az égés veszélyét. Itt kaphatók például az indukciós készülékhez tartozó főzőedények.

Hogyan működik egy jó tűzhely?

Kínálatunk olyan változatos, mint az Ön vendéglátóipari vállalkozásának mindennapjai. Ha szűkösebb a hely, vagy mobilisnak kell lennie, választhatja a különböző főzőlapok egyikét. Különösen a vendéglátóipari szolgáltatások és a piaci igények esetében jelentenek helytakarékos, mégis erőteljes alternatívát. A munkanap végeztével a főzőlapot ott tárolhatja, ahol a legjobban megfelel. Könnyen tisztítható és kompakt, így tökéletes alternatíva a mobil vendéglátósok számára. Mert az Ön vállalkozásában mindig mindennek az Ön elképzelései szerint kell működnie, és ebben csak a konyhai berendezések megfelelő minőségével lehet biztos.

Elképzelhetetlen lenne egy nap tűzhely nélkül a konyhában. Mi az expondónál ezt nagyon jól tudjuk, és termékeink gyártása során mindig a minőségre összpontosítunk, és nagy hangsúlyt fektetünk a legjobb minőségű anyagok feldolgozására. Legyen szó tűzhelyről, rozsdamentes acélbútorról, hűtőszekrényekről vagy más konyhai készülékekről - az egyik legnagyobb gondunk, hogy biztosítsuk termékeink hosszú élettartamát. Ezért számíthat ránk, amikor vállalkozásának felszereléséről van szó. Válassza ki még ma számos ajánlatunk közül azt a tűzhelyet, amely a legjobban illik Önhöz és vállalatához, és megbízhatóan megfelel az Ön igényeinek.