Trustpilot

Sous-Vide főzők

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A vendéglátóipari felszerelések kategóriájában kiváló minőségű sous vide gépeket kínálunk professzionális vagy magánhasználatra. Ezekkel az eszközökkel a vákumzáras ételek különösen kíméletesen főzhetők. Legyen szó szállodáról, vendéglátóhelyről, étkezdéről, magánpartiról vagy otthoni konyháról. Üzletünk minden sous vide gépe mindig különösen megbízhatóan teljesít.

Sous vide gépek vákuumcsomagolt élelmiszerek főzéséhez

Egy kiváló minőségű sous vide gépével a vákuumcsomagolt ételek különösen kíméletesen főzhetők. A vendéglátóipar számos területén és a magánháztartásokban is az élelmiszereket manapság vákuumberendezéssel zárják le, hogy meghosszabbítsák az eltarthatósági idejüket. Ahhoz, hogy ezeket a légmentesen csomagolt élelmiszereket kíméletesen, kicsomagolás nélkül meg lehessen főzni, ideális egy olyan sous vide gép, amely az alacsony hőmérsékleti tartományban működik.

Ezek a sous vide gépek a vákuumcsomagolt ételt alacsony hőmérsékleten, hosszabb időn keresztül melegítik. A vákuumfőzés eredménye egy különösen ízletes és zamatos étel. A főzés során az étel nem veszít vizet, ezért szaftos és különösen ízletes marad. Egy modern sous vide gépével a kívánt hőmérsékletet a főzés alatt álló étel függvényében egyedileg lehet beállítani. A szakácsnak a hőmérséklet széles skálája áll rendelkezésére, amely kényelmesen változtatható az adott gép kezelőpanelén keresztül. A professzionális használatra szánt sous vide gépek ráadásul időzítővel is rendelkeznek, amellyel beállítható a pontos főzési idő.

Sous Vide gépek professzionális vagy otthoni használatra

Egy gasztronómiai vagy hobbiszakács, aki sous vide gépet szeretne vásárolni, itt garantáltan megtalálja, amit keres. Minden sous vide gépgépünk a legmodernebb, könnyen kezelhető és kényelmesen tisztítható. A higiénia nagy jelentőséggel bír, különösen a professzionális vendéglátóhelyeken. Minden modern sous vide gép megfelel az indokolt higiéniai előírásoknak korlátozás nélkül. A sous vide gép kapacitásától függően különböző mennyiségű étel melegíthető és főzhető egyszerre.

A sous vide gépet vásárolni kívánó vendéglátóhelynek ezért mindig figyelnie kell a gép maximálisan lehetséges kapacitására. A modern sous vide gépkel készített ételek egyedülálló ízét a kíméletes főzési folyamat, az állandó főzési hőmérséklet és a hő egyenletes eloszlása eredményezi a gépedényben. A főzési folyamat során nem vesznek el az ízek, az ételek egyenletesen és lassan, kíméletesen átsülnek.

A modern sous vide gépket a gyártók kiváló minőségű rozsdamentes acélból készítik, ami a professzionális vendéglátásban már említett higiéniai előírásokat korlátozás nélkül garantálja. A sous vide gépek elektronikus vezérlése megfelel a technika jelenlegi állásának, és mindig megbízhatóan és biztonságosan működik. Egy modern sous vide gép igazi érték minden étterem, szálloda, vendéglátóhely vagy otthoni konyha számára.