Trustpilot

Leves melegentartók

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A Royal Catering leves melegen tartóedényei kiváló minőségű anyagokból készülnek, így megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Garantált a könnyed és gyors tisztítás, valamint a hosszú távú funkcionalitás. A nagy teljesítményű fűtőelemeknek köszönhetően a leveses fazekak gyorsan felmelegítik a leveseket, és sokáig melegen tartják azokat az Ön által beállított hőmérsékleten. A rozsdamentes acélból készült betét rugalmasan eltávolítható. Ez a kialakítás nemcsak a higiénikus tisztításban nyújt jelentős segítséget, hanem hozzájárul a korrózió elleni hatékony védelemhez is. Rendelje meg most a tökéletes levesestálat vendéglátóipari vállalkozásához!

Leves melegentartó kiváló minőségben az Expondónál

Az Expondo Royal Catering professzionális fazekai hosszabb időre varázsolnak Önnek finom, friss levest. Legyen szó krémes spárgalevesről, nyugtató csirkelevesről vagy más pazar pörköltekről - minden általunk kínált edény nemcsak sokoldalúan felhasználható, hanem bármikor készen is áll. Mivel edényeinkben nagy mennyiségű leves melegíthető, ideálisak a napi professzionális felhasználásra a vendéglátóhelyeken. A szükséges zöldségeket könnyen elkészítheti zöldségszeletelőink segítségével, majd hozzáadhatja. A teljesen automatikus hőmérséklet-állandósági szabályozó, amellyel minden melegentartó edényünk fel van szerelve, 30 és 85 °C közötti manuális hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé. Mivel a maximális hőmérséklet a víz forráspontja alatt van, a folyadék átforrása lehetetlen. Ezenkívül gondoltunk egy mélyedésre kifejezetten a merőkanál elhelyezésére, és beépítettünk egy forgó és csuklós rozsdamentes acél fedelet, hogy a melegentartó edényeket könnyen kezelhessük. Ahhoz, hogy a hot-dog készítő sütőből származó finom kolbászok mellé bármikor megfelelő levest tálalhasson, az Expondónál megtalálja a megfelelő elektronikus levesfazekat.

Ízletes levesek készítése a Royal Catering professzionális edényeiben

Az anyagok gondos kiválasztása és a levesestálak állandóan ellenőrzött gyártási folyamata, valamint rendszeres minőségellenőrzésük hozzájárul a készülék kiváló minőségéhez. A Royal Catering edényei alacsony, 5 kg alatti súlyuknak köszönhetően hatalmas méretük ellenére kiválóan alkalmasak mobil használatra. Könnyen szállíthatóak és sok helyen használhatóak. Így a melegentartó edények nem csak éttermekben vagy büfékben használhatók, hanem a vendéglátóipari vállalatok számára is kedvező lehetőséget jelentenek. Még a kebabosok számára is ésszerű beszerzés a leveses fazék, hiszen ki tud ellenállni egy finom bendőlevesnek? Készülékeink ideálisak otthoni használatra is nagy ünnepségek, családi összejövetelek vagy egyszerűen csak egy nagyobb összejövetel társasága számára. Ezenkívül a kínált gasztroedények mindegyike egyszerű, de elegáns kialakításával nyűgöz le. Ezért minden környezetbe illeszkedik, és rugalmasan használható. Mindegy, hogy esküvő, kerek születésnap vagy ifjúsági avatás: a klasszikus fekete szín támogatja a diszkrét megjelenést, és minden alkalomhoz ideálisan illik. Az alacsony villamosenergia-fogyasztás a leveses fazekak másik hatalmas előnye, mivel elektromos fűtőberendezéssel működnek. Energiahatékony kialakításukkal nemcsak pénzt takaríthat meg, hanem hozzájárul a fenntartható életmódhoz is.