Ellenőrzött minőség

Fritőzök

1 - 24 az 43 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

Kínálatunkban olyan olajsütőket talál, amelyek különösen alkalmasak a vendéglátóiparban történő professzionális használatra. A fritőzök gyártásához többek között kiváló minőségű rozsdamentes acélt és vasat használnak. Emellett könnyen kezelhetők és könnyen tisztíthatók. Itt talál villannyal és gázzal is működtethető fritőzket. A magánháztartások is találnak egy megfelelő zsírtöltő mennyiséggel rendelkező olajsütőt. Emellett az egészséges ételeket értékelő hobbiszakácsok is megtalálják, amit keresnek. Itt talál egy megfelelő forrólevegős sütőt is, amely szinte zsírmentes, aranybarna hasábburgonyát készít. Ebben a kategóriában hosszú élettartamú, megfelelő kapacitású és tartozékokkal ellátott fritőzt talál. Látogasson el webáruházunkba, és vásárolja meg a fritőzét még ma!

Olajsütővel Ön a vendéglátóiparban és az otthoni felhasználásban is szakemberré válik

A vendéglátóipari felszerelések rozsdamentes acélból készült olajsütők többségét professzionális vendéglátóipari vállalkozások számára fejlesztették ki. Kiváló minőségű, rozsdamentes, valamint polírozott rozsdamentes acélból készülnek, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a szigorú higiéniai követelményeknek. Ezért a kínálatunkban található olajsütők a korrózió ellen védettek és könnyen tisztíthatók. Az olajsütőhöz mellékelt fritőz kosárban 2-3 perc szükséges egy adag sült krumplihoz (100-150 g). A rozsdamentes acélból készült cserekosarakkal lehetőség van az elhasználódott termékek cseréjére. Annak érdekében, hogy a sült ételek ne égjenek meg és ne essenek ki a sütőkosárból, a gázsütőktől az indukciós olajsütőkig minden sütőnek speciális hideg zónák vannak az alján. A hidegzónák biztosítják, hogy az olaj az alsó zsírtartályban hűvös maradjon, és ugyanakkor hosszabb legyen a felhasználási ideje. Ezenkívül a perzselődött sült ételek hatékonyan megakadályozzák, hogy a sütőolaj aromája és minősége romoljon, függetlenül attól, hogy mennyi zsiradékot használnak. Az egyes olajsütők időzítő funkciója megakadályozza az odaégést is. Egy másik extra a beépített leeresztő berendezés, amely segít az olaj kényelmes, gyors és hatékony leeresztésében. Mivel nem minden gasztronómiai fritőzünk rendelkezik vízelvezető berendezéssel, igy, amelyek nem, azokat úgy tervezték, hogy az olajtartály és a fűtőelem is eltávolítható legyen. Ez lehetővé teszi az olajsütők egyszerű és hatékony tisztítását.

Első osztályú fritőzök széles választéka

Ne kapcsolja be a rozsdamentes acélból készült elektromos olajsütőt vagy gáz fritőzt anélkül, hogy előbb olajat adna hozzá! Az olajat a fel nem melegített zsíros edényekbe kell önteni. Minden egyes olajsütőhöz egy hálózati csatlakozó tartozik, függetlenül attól, hogy egy- vagy kétszemélyes sütőről van-e szó. Ez kiküszöböli a hálózati csatlakozások túlterhelésének lehetőségét. A termékcsaládból származó olajsütők sokoldalúsága kivételes, és elegendő tervezési lehetőséget kínál a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, például nagykonyhákban, büfékben vagy étkezdékben. A különböző méretek közül a megfelelőt kiválasztva a munkahely kialakításával kapcsolatos egyéni kívánságok és elképzelések megfelelően megvalósíthatók.

Az elektromos fritőzök mellett, amelyek többsége 230 V-os hálózati csatlakozást igényel, gázüzemű fritőzöket is kínálunk. Az ilyen típusú fritőz földgázcsatlakozással rendelkezik, beépített 30 mbar-os vagy 20 mbar-os fúvókákkal, és ezért alkalmas Németországban történő használatra. A kínálatunkban található gázsütők különösen alkalmasak a vendéglátás igényeinek kielégítésére, és a kiváló minőségű anyagok és az első osztályú kivitelezésnek köszönhetően hosszú élettartamot garantálnak.

A különböző töltési kapacitású első osztályú olajsütők kínálata nem hagy kívánnivalót maga után. Itt a legmagasabb követelményeket is teljesítik, ha egészséges sütésről van szó. Mostantól az éttermek, szállodák és háztartások egészséges hasábburgonyát kínálhatnak vendégeiknek. Ez egy forrólevegős fritőz vagy légsütő segítségével lehetséges. Ezek a készülékek forró levegővel működnek, és szinte zsírmentesek. Az Airfryer meggyőző a nagy, választható hőmérséklet-tartományával a mélysütéshez. A nagyméretű sütőkosár és az elegáns kialakítás lehetővé teszi, hogy otthon és étteremben egyaránt használható legyen. A forrólevegővel működő fritőzt, mint az online áruházban található összes olajsütőt, rövid felfűtési idő, optimális töltési mennyiség és kiváló mélysütési eredmények jellemzik. A beépített időzítő funkció minden forrólevegős fritőzben minden alkalommal tökéletes sütési eredményt garantál, és lehetővé teszi, hogy az idejét hatékonyan más feladatokra fordíthassa. Mint minden fritőz esetében, az Airfryerek is könnyen tisztíthatók tapadásmentes bevonatuknak köszönhetően.

Az ebbe a kategóriába tartozó fritőzöket nem szükséges összeszerelni, mivel minden fritőzt teljesen összeszerelve szállítunk Önnek. Ezért az azonnali használat garantált! Az optimális ár-teljesítmény arány jelenti a különbséget! A kiváló minőségű anyagok használata ellenére az Expondo jó minőséget kínál alacsony áron.

Az Expondo üzletből származó olajsütő előnyei: rövid fűtési idő olajjal és forró levegővel sütés az alján lévő hideg zónáknak köszönhetően nem ég meg az étel különböző méretű zsírtartályok könnyű tisztítás sütés nagy vendéglátóhelyeken és otthon is a különböző töltési mennyiségeknek köszönhetően Optimális ár-teljesítmény arány Legyen szó csirkefalatkákról vagy sült krumpliról, ebben a kategóriában minden típusú sült ételhez megtalálja a megfelelő fritőzt.