Állvány olajsütőhöz - 41 x 29 cm

Cikkszám: EX10010407 / Típus: RCSF-15E

Állvány olajsütőhöz - 41 x 29 cm
Zoom
Állvány olajsütőhöz - 41 x 29 cm
     

Állvány olajsütőhöz - 41 x 29 cm

 • Cikkszám: EX10010407
 • Típus: RCSF-15E
 • Első forgalmazás: 2018
 
 
 
34440,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

Raktáron. Szállítási idő kb 4-6 munkanap

Állvány olajsütőhöz - 41 x 29 cm

A Royal Catering termékcsaládhoz tartozó RCSF-15E rozsdamentes acél állvány olajsütőhöz egy kiváló minőségű fém asztal, amelyet kifejezetten professzionális felhasználásra terveztünk, és rendkívül sok felhasználási módot kínál. Termékünk ideális konyhai kiegészítő szállodákba, bárokba, bisztrókba, gyorséttermekbe vagy egyéb vendéglátóipari szolgáltatásokhoz.

A Royal Catering állványa sok helyet kínál az olajsütőjéhez

 

A rendkívül nagy, 41 x 29 cm-es munkafelület elegendő helyet kínál különböző konyhai gépekhez, illetve munkaeszközökhöz. Az asztalt elsősorban olajsütőkhöz terveztük állványnak, azonban egyéb más termékekhez, mint például gofrisütőkhöz, húsdarálókhoz, de akár edényekhez is tökéletes. A rozsdamentes acélból készült alap ezáltal rendkívül multifunkcionális. További tárolófelületként az állvány egy második polccal is rendelkezik, amelyen különböző konyhai eszközöket tárolhatunk, ezek mindössze karnyújtásnyira vannak a munkavégzés során.

 

A különösen magas, 150 kg-os terhelhetőségnek köszönhetően az állvány akár nehezebb konyhai készülékeket is elbír, legyen szó akár fritőzökről, és emellett szükséges tartozékokról is. Temékünk különösen professzionális konyhákban jelent nagy segítséget, ahol gyakran nagy konyhai eszközök használatára van szükség.

 

A rozsdamentes acélból készült állvány állítható magasságú lábbakkal rendelkezik, ezáltal az egyéni igényeknek megfelelően állítható be. Beállításával a padló egyenetlenségeit is kompenzálni lehet, úgy, hogy a munkafelület mindig biztonságosan és optimálisan vízszintesen használható.

 

A váz kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ezáltal különösen nagy stabilitást és hosszú élettartamot kínál. Ezen túlmenően a rozsdamentes acél ideális anyag a különböző élelmiszerek szakmai kezeléséhez, ugyanis a fém rendkívül ellenálló a biológiai és kémiai reakciókkal szemben.

 

Az egyszerű vázszerkezet mindössze néhány mozdulattal garantálja az asztal gyors össze- illetve szétszerelését. A megfelelő használati utasítást a szállítási csomag tartalmazza. Az állvány ezáltal már rövid idő alatt használatra kész, és ezt követően konyhájának rendkívül praktikus kiegészítője lesz.

 

A rendkívül stabil szerkezetnek köszönhetően az olajsütőkhöz készített rozsdamentes acél asztal magas biztonságot garantál használata alatt. Főleg az asztal masszív lábai teszik lehetővé termékünk és az azon elhelyezett készülékek stabilitását, még akkor is, ha azok különösen nehezek. Az állvány könnyen elbírja ezeket!

 

A minimalista designnak köszönhetően gasztronómiai állványunk tökéletesen illik minden modern konyhába. Továbbá a kiváló minőségű rozsdamentes acél feldolgozásnak hála az asztal tisztítása rendkívül egyszerű. A Royal Catering RCSF-15E állványa olajsütőkhöz minden konyhának tökéletes kiegészítője!

Különlegességek

 • bőséges, 41 x 29 cm-es tároló felület
 • nagy, 150 kg-os teherbírás
 • állítható magasságú lábak
 • kiváló minőségű és robuszuts rozsdamentes acél konstrukció
 • könnyű össze- és szétszerelés
 • masszív lábak a stabil állásért

Legfontosabb információk

Modell
RCSF-15E
Cikkszám
1407
Termék állapota
új
Anyag
rozsdamentes acél
Maximális teherbírás
150 kg
Polcok száma
2
Felső polc méretei
41 x 29 cm
Felső polc magassága
65,7 cm
Alsó polc méretei
28,2 x 23,2 cm
Alsó polc magassága
16,85 cm
Méretek (HxSzxM)
29 x 41 x 65,5 cm
Súly
7,05 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
69 x 35 x 19 cm
Szállítási súly
7,3 kg
 • állvány olajsütőhöz RCSF-15E
 • használati útmutató
5 Basierend auf 1 Bewertung/en

Rendezés...

Értékelés leadása
Az értékelések egy rövid ellenőrzés után megjelennek.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Felülvizsgálat Valerio (2020.02.13.)
Felülvizsgálat Valerio (2020.02.13.) Straordinaria qualità

Comprato per una friggitrice Royal Catering modello EGO 13 , supporta ottimamente il prodotto, grande qualità e robustezza.