Tésztafőzők

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 7 az 7 termék

A szűrésre nincs találat!

A Royal Catering elektromos tésztafőzői nem csak az olasz vagy az ázsiai konyha számára ideálisak. Sokkal sokoldalúbbak, mint ahogy a nevük sugallja. Mert nemcsak tészták, hanem más ételek professzionális elkészítésére is alkalmasak. A kifejezetten éttermekben, büfékben vagy vendéglátóipari vállalkozásokban történő professzionális használatra tervezett tésztakészítőink rozsdamentes acélból készült, robusztus kivitelezésükkel nyűgöznek le. Ezenkívül többféle méretben kaphatók, és lehetővé teszik a tésztafajták villámgyors elkészítését. Látogasson el még ma az expondo webáruházba, és biztosítsa a saját, kifejezetten az Ön igényeinek megfelelő tésztafőzőjét. Várjuk Önt!

Hogyan főzzünk tésztát olasz módra?

Imádja a tésztát, és csak a legjobbakat szeretné kínálni vásárlóinak? Mi segíthetünk! A kínálatunkban szereplő tésztafőzők sokoldalú használhatóságukkal és vonzó kialakításukkal nyűgöznek le. Az akár hat rácsos kosárral felszerelt tésztafőzők asztali készülékként óriási könnyebbséget jelentenek a vendéglátóipari vállalkozások mindennapi konyhájában. A főzési folyamatot különálló rozsdamentes acélmedencékben termosztatikusan szabályozzák. Nincs szükség kiöntésre, mert a főtt ételt egyszerűen kiemeljük a vízből a fogantyúkra szerelt kosarakban. A Royal Catering munkaasztala, amely szintén a legjobb rozsdamentes acélból készül, és magas funkcionalitásával és kiváló kivitelezésével nyűgöz le, ideális választás. A tűzhelyek rácsos kosarai olyan finoman hálósak, hogy a zöldségeket is meg lehet főzni bennük. A két, egyenként 13,5 centiméter átmérőjű kosár általában közös hőmérséklet-szabályozóval rendelkezik. Így három különböző hőmérsékleten dolgozhat egy nagy tésztakészítőben, amely hat kosárral rendelkezik. A fűtési tartomány 30 fok és 110 fok között van. Ez lehetővé teszi az egyidejű főzést és melegen tartást - ami jelentős előny a professzionális vendéglátóipari vállalkozások számára. Ez jó kiegészítője például a forró pultoknak, ha azok túl kicsik lesznek Önnek. Esetleg többféle tészta egyszerre is elkészíthető.

Hogyan tisztítsuk az elektromos tésztafőzőt?

Az üzemkészséget zöld LED, a fűtési fázist narancssárga LED jelzi. Modelltől függően akár három lefolyócsap is biztosíthatja a készülékek gyors és egyszerű tisztítását a főzés befejeztével. A drótkosarak mellett a tésztafőző a felső változatban egy saját hőmérséklet-szabályozóval ellátott Gastronorm-tartályt is kínál, amelyben például egy szósz elkészíthető és melegen tartható. A Royal Catering máris prémium beszállítóként szerzett magának nevet a vendéglátóiparban. Egy ilyen megbízható és hozzáértő partnerrel való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy robusztus, következetes és kiváló minőségű termékeket kínáljunk Önnek - alacsony áron. A Royal Catering tésztafőzői főként rozsdamentes acélból készülnek, amely tartós, higiénikus és könnyen tisztítható. A legjobb minőségben és a legújabb technológiával készülnek. Te is belefáradtál az örökös öntésbe? Akkor válassza a Royal Catering tésztafőzőjét még ma, és élvezze a beépített vízleeresztő csapot tartalmazó professzionális tésztafőző előnyeit. Értékes időt takaríthat meg, és elkerülheti a felesleges baleseteket, amikor a konyhában kicsit hektikusabbá válnak a dolgok.