Függőleges grillek

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 3 az 3 termék

A szűrésre nincs találat!

A speciális álló elektromos grill egyaránt ideális vendéglátóipari vállalkozások és gyorséttermek számára, valamint az otthoni konyhába. Az asztali grill megbízhatóan működik, nagy teljesítményű és rendkívül kevés helyet foglal a konyhában. Az elektromos grillel tökéletesen grillezett ételeket készíthetnek a profi séfek és a hobbiszakácsok is. A készülék minden oldalról kíméletesen grillezi az ételt. Ebben a kategóriában gyorséttermi kellékeink közül mindenki megtalálja a számára megfelelő álló elektromos grillt!

Vásároljon asztali elektromos grillt és grillezze az ételeket automatikusan minden oldalról

Az álló elektromos grillel a szakácsok nem csak finom kebabot süthetnek. Sok modellel lehetséges zöldségek, halak és különböző húsok grillezése is. Ez a grilltípus több polccal és kosárral rendelkezik, amelyekre a szakács az ételeket helyezheti. A tálcák és kosarak előre rögzíthetők a grillsütő grillnyársához. A professzionális grill nagy teljesítményű elektromos motorja egyenletesen forgatja a nyársat és a tálcákat, amelyekre a grillezendő ételek helyezhetők. A kiváló minőségű fűtőelemek a grill hátsó részén találhatók és egyenletes hőeloszlást biztosítanak. A grillnyárs és a hozzá erősített grilltálca forgásának köszönhetően az ételt mindig egyenletesen éri a hő, így finom, tökéletesen átsült és minden oldalról ropogós grillezett ételeket készíthet. Vagy távolítsa el a grillrácsot a nyársról és süssön eredeti gyrost gyorsan és könnyedén!

Az álló grill előnyei:

    • egyenletes grillezés minden oldalról a forgó grilltálcáknak köszönhetően
    • a grill hátsó részén található nagy teljesítményű fűtőelemek kiváló grillezési eredményeket biztosítanak
    • a grillsütő pillanatok alatt átalakítható gyros sütővé

A sütési hőmérséklet egyénileg állítható. A modern eszközök erre a célra speciális forgatógombokat vagy digitális vezérlőegységeket kínálnak. Számos modell rendelkezik időzítővel, amelyen előre beállítható a grillezési idő.

Alfejezet

Az álló elektromos grillek rozsdamentes acélból vannak. A rozsdamentes acél számos előnnyel bír a profi és az amatőr szakácsok számára is. A rozsdamentes acél sima felületi szerkezetének köszönhetően az asztali elektromos grill rendkívül könnyen tisztítható. A rozsdamentes acél tartós és robusztus, így az acélból készült álló elektromos grillek hosszú élettartamúak. Annak érdekében, hogy a grillezés során a hőveszteség a lehető legkisebb legyen, a gyártók számos modellt hőálló üvegajtóval szerelnek fel. Az elektromos fűtőelemek hője így a grill belső területén marad, ami jelentősen felgyorsítja az étel egyenletes sütését. Az álló faszén vagy elektromos grill másik nagy előnye a kompakt méret. Vertikális felépítésének köszönhetően a modern álló elektromos grill kis helyet foglal és könnyen hordozható, így ideális mobil használatra is.

A gyártók ma már számos tartozékkal szerelik fel az álló asztali grilleket. A grillnyárson kívül kap egy zsírtálcát, több grilltálcát és grillkosarat a grillezett ételekhez, valamint a modelltől függően egy kést is a húshoz. A legtöbb esetben ezek a tartozékok szintén robusztus rozsdamentes acélból vannak és könnyen tisztíthatók mosogatógépben. Legyen szó grillezett hot dogról, zöldségekről, csirkéről vagy gyrosról, az álló elektromos grillel még a laikusok is rendkívül finom grillezett ételeket készíthetnek.