Szósz adagolók

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 8 az 8 termék

A szűrésre nincs találat!

Akár vendéglátóipari konyhákba a virsli szeletelő és a hamburger prés mellé, akár büfékbe a tálalókocsira, vagy gyorséttermekbe a hot dog készítéshez – az expondo szósz adagolói ideálisak minden vendéglátóhelyre. Kifinomult belső technológiájával a szószok optimális adagolásához és kiváló minőségű rozsdamentes acél házával a szósz adagoló tökéletes választás. Szeretné ízlésesen felszolgálni szószait? Akkor döntsön most az expondo professzionális adagolója mellett!

Kiváló minőségű szósz adagolók vendéglátóipari vállalkozásába

Konyhabútorainkhoz, valamint gyorséttermi és vásári kellékeinkhez hasonlóan szósz adagolóink is kiváló minőségű rozsdamentes acélból vannak, amely jelentős előny, különösen a tisztításnál. A rozsdamentes acél eszközök rendkívül könnyen tisztíthatók és a higiénia szempontjából elengedhetetlenek a vendéglátóiparban. Az adagoló gondoskodik a szószok ideális és állandó hőmérsékletéről. Akár hideg mustár mártást, akár forró nachos sajtszószt szeretne felszolgálni, a megfelelő szósz adagolóval termékkínálatunkból bármelyik lehetséges! A szószadagoló egyszerű, mégis elegáns, amellyel véget vethet az ízléstelen szószosflakonok korának.

A betétek egyenként 3,3 literesek, így nagy mennyiségű szószt tölthet az adagolóba, és elkerülheti a gyakori utántöltést. Adagolóinkat könnyű és stabil felépítés jellemzi.

Az adagolópumpa szintén a legjobb minőségű anyagokból készült, és folyamatos használat mellett is garantálja az eszköz hosszú élettartamát. A jól átgondolt termékfejlesztésnek és a számos tesztelésnek köszönhetően a szósz adagolóval optimálisan adagolhatók a mártások, és így mindig a kívánt mennyiség kerül a tányérra.

Kiváló minőség minden szószhoz, minden felhasználási területen

Szószadagolóink nem csak a klasszikus ketchup, a majonéz és a mustár adagolásához megfelelők. Az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a különleges szószvariációk is. Lepje meg vendégeit csípős, fűszeres chilis nachos sajtszósszal, amely jalapenóból és ömlesztett sajtból készül, vagy kínáljon gyümölcsös mangós koktél szószt. A mellékelt betéteknek köszönhetően különböző szószokat készíthet elő, és szükség esetén gyorsan és egyszerűen veheti ki őket a hűtővitrinből.

Az expondo által kínált páratlan ár-érték aránynak köszönhetően kiváló minőségű vendéglátóipari felszereléseket kap, amelyekkel Ön is maximálisan elégedett lesz. Webáruházunkban minden alkalomra és célra megtalálja a megfelelő termékeket. Legyen szó vendéglátóipari grillekről, elektromos olajsütőkről, indukciós tűzhelyekről, sütőkosarakról vagy szeletelőgépekről hentesboltjába: nálunk megtalálja a megfelelő terméket a megfelelő méretben. Webáruházunkban különböző méretű szószadagolók közül választhat, amelyek segítségével ízletes szószokat és mártásokat kínálhat vendégeinek.

Rendeljen most az expondo webáruházában és élvezze a számos előnyt, mint például az ingyenes szállítást Magyarországra, az ingyenes visszaküldést és a barátságos ügyfélszolgálatot, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés esetén.