Tétel: EX10011449

|

Modell: RCDI-4L

Szósz adagoló - 2 pumpa - 2 x 2 L

55 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – ideális különféle szószokhoz mint a majonéz, mustár vagy ketchup, amelyek a két különálló tartálynak hála egyszerre felkínálhatók
  • egyszerű – pumpás adagolásnak hála tökéletes önkiszolgálós használatra
  • pontos – az adagoló pumpálásonként ideális mennyiségű szószt adagol
  • higiénikus – a rozsdamentes acélból készült ház és PP-ből készült belső könnyen tisztítható
  • tartós – ellenálló anyagok és robusztus kialakítás biztosítja a szószadagoló hosszú élettartamát

TERMÉK LEÍRÁSA

Sokoldalú szósz adagoló két tartállyal és pumpával

A RCDI-4L szósz adagoló a Royal Catering gyorséttermi kellékei közül sokoldalúan használható: Ketchup, majonéz, mustár vagy más szószok és mártások gyorsan és tisztán adagolhatók. A rozsdamentes acélból készült elegáns pumpa állomás a könnyű használatának hála tökéletes önkiszolgálós étkezdékbe, kereskedelmi konyhákba, gyorséttermekbe, hamburger vagy currykolbász boltokba.

Tökéletesen adagolt szószok a rozsdamentes acél szószadagolónak hála

A tartós, rozsdamentes acélból készült szósz adagoló elegáns kinézetével kifejezetten vendéglátóipari használatra lett kifejlesztve. Robusztus, higiénikus és garantálja az éveken-áti ételek finomítását szószok és mártások használatával. A sokoldalúság előre segítésé érdekében, a szósz adagoló két különálló tartállyal rendelkezik, amelyek higiénikus és tartós polipropilénből készültek. 2 literes tartályonkénti kapacitással a szószokat ritkán, de mégis rendszeres időszakomként után kell tölteni. Ez azt jelenti hogy nincsen vele túl sok munka, de a szószok viszont mégis frissek maradnak.

A szószok adagolása tisztán és pontosan történik a pumpa lenyomásával, ami ezt a mustár adagolót tökéletessé teszi önkiszolgálásos használatra is. Így vendégei kedvenc szószaikat tetszés szerint adagolhatják sültkrumplijukhoz és hotdogjukhoz.

A rozsdamentes acél ház sima felületet könnyen tisztítható egy nedves ruhával. A minimálisan porózus felületnek köszönhetően rendkívül higiénikus és különösen ellenálló rozsda ellen. Sok adagolási munkálatok után is e szószadagoló a nemesacél házának hála tisztaságot és higiénikusságot sugároz. A szósztartályok szükség esetén kivehetők és könnyen megtisztíthatók.

MŰSZAKI ADATOK