Tétel: EX10012710

|

Modell: RCSW-17

Szószmelegítő – 3 x 1 l – alsó vezérlőpanel – Royal Catering

93 499,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tökéletes illeszkedés – három, egyenként 1 literes szószospalackhoz
  • hatékony – a hőmérséklet 40-90 °C között szabályozható
  • praktikus – könnyen működtethető a be/ki kapcsolóval, a működést jelző fénnyel és a hőmérséklet-szabályozóval
  • masszív – robusztus szerkezet könnyen kezelhető rozsdamentes acélból
  • biztonságos – csúszásmentes gumilábak biztosítják a szószmelegítő stabilitását

TERMÉK LEÍRÁSA

Ízletes szószok a Royal Catering szószmelegítőjével

Vendégei szeretik a finom, meleg szószokat? Akkor kínálja őket könnyen adagolható, frissen melegített szószokkal egyenesen az üvegből! Melegítse fel gyorsan és hatékonyan a szószos üvegeket a Royal Catering szósz melegítőjével! Akár sajtszószról, chiliszószról vagy barbecue szószról van szó nachoshoz vagy kolbászhoz: az öntetmelegítőben mindig a megfelelő hőmérsékleten tarthatók a mártások. A palackban a palacsintához vagy gofrihoz készült csokoládéöntetek megőrzik a megfelelő hőmérsékletet és konzisztenciát.

Praktikus szósz melegítő 3 x 1 literes palackokhoz (Ø 93 mm)

A szószmelegítő három szabványos 1 literes palackokhoz készült, kezelése pedig rendkívül egyszerű és intuitív. Egyszerűen helyezze a szószos üvegeket a három nyílásba, és a forgókapcsolókkal válassza ki a szószokhoz szükséges 40-90 °C-os hőmérsékletet. A be/ki kapcsoló segítségével helyezze üzembe a készüléket. A bekapcsolt állapotot egy világító dióda jelzi. Az 550 W-os teljesítménynek köszönhetően készülék gyorsan eléri a kívánt hőmérsékletet. A szósz melegítő alján található kezelőpanel jól láthatóan van elhelyezve, és maximális kontrollt biztosít a szószok melegítése során. Minden palacktartályhoz külön hőmérséklet-szabályozó áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik egyidejűleg különböző szószok elkészítését különböző hőmérsékleten.

A robusztus ház könnyen kezelhető rozsdamentes acélból készült, amely mindig kifogástalan benyomást kelt a büfében vagy a food truckban. A sima felületek könnyen tisztíthatók, és még intenzív igénybevétel esetén sem mutatkoznak rajta a kopás jelei. A négy gumiláb biztosítja szósz melegítő stabilitását.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK