Trustpilot

Olajsütő kosarak

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Kínálatunkban olyan fritőzöket talál, amelyek különösen alkalmasak a vendéglátóiparban történő professzionális használatra. A fritőzök gyártásához többek között kiváló minőségű rozsdamentes acélt és vasat használnak. Emellett könnyen kezelhetők és könnyen tisztíthatók. Itt talál villannyal és gázzal is működtethető fritőzöket. A magánháztartások is találnak egy megfelelő zsírtöltő mennyiséggel rendelkező fritőzt. Emellett az egészséges ételeket értékelő hobbiszakácsok is megtalálják, amit keresnek. Itt talál egy megfelelő forrólevegős sütőt is, amely szinte zsírmentes, aranybarna hasábburgonyát készít. Ebben a kategóriában hosszú élettartamú, megfelelő kapacitású és tartozékokkal ellátott fritőzt talál. Látogasson el webáruházunkba, és vásárolja meg a fritőzét még ma!

Milyen fritőzt vegyek?

A vendéglátóipari kellékek részleg rozsdamentes acélból készült fritőzök többségét professzionális vendéglátóipari vállalkozások számára fejlesztették ki. Kiváló minőségű, rozsdamentes, valamint polírozott rozsdamentes acélból készülnek, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a szigorú higiéniai követelményeknek. Ezért a kínálatunkban található fritőzök a korrózió ellen védettek és könnyen tisztíthatók. A fritőzhöz mellékelt fritőzkosárban 2-3 perc szükséges egy adag sült krumplihoz (100-150 g). A rozsdamentes acélból készült cserekosarakkal lehetőség van az elhasználódott termékek cseréjére. Annak érdekében, hogy a sült ételek ne égjenek meg és ne essenek ki a sütőkosárból, a gázsütőktől az indukciós sütőkig minden sütőnek speciális hideg zónák vannak az alján. A hidegzónák biztosítják, hogy az olaj az alsó zsírtartályban hűvös maradjon, és ugyanakkor hosszabb legyen a felhasználási ideje. Ezenkívül a perzselődött sült ételek hatékonyan megakadályozzák, hogy a sütőolaj aromája és minősége romoljon, függetlenül attól, hogy mennyi zsiradékot használnak. Az egyes fritőzök időzítő funkciója megakadályozza az égést is. Egy másik extra a beépített leeresztő berendezés, amely segít az olaj kényelmes, gyors és hatékony leeresztésében. Mivel nem minden fritőzünk rendelkezik vízelvezető berendezéssel, azokat, amelyeknek nincs, úgy tervezték, hogy az olajtartály és a fűtőelem is eltávolítható legyen. Ez lehetővé teszi az egyes sütők egyszerű és hatékony tisztítását.

Első osztályú fritőzök széles választéka

Ne kapcsolja be rozsdamentes acélból készült elektromos vagy gázfritőzünket anélkül, hogy előbb olajat adna hozzá! Az olajat a fel nem melegített zsíros edényekbe kell önteni. Minden egyes fritőzhöz egy hálózati csatlakozó tartozik, függetlenül attól, hogy egy- vagy kétszemélyes sütőről van szó. Ez kiküszöböli a hálózati csatlakozások túlterhelésének lehetőségét. A termékcsaládból származó fritőzök sokoldalúsága kivételes, és elegendő tervezési lehetőséget kínál a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, például nagykonyhákban, büfékben vagy étkezdékben. A különböző méretek közül a megfelelőt kiválasztva a munkahely kialakításával kapcsolatos egyéni kívánságok és elképzelések megfelelően megvalósíthatók.

Az elektromos fritőzök mellett, amelyek többsége 230 V-os hálózati csatlakozást igényel, gázüzemű fritőzöket is kínálunk. Az ilyen típusú fritőz földgázcsatlakozással rendelkezik, beépített 30 mbar-os vagy 20 mbar-os fúvókákkal, és ezért alkalmas Németországban történő használatra. A kínálatunkban található gázsütők különösen alkalmasak a vendéglátás igényeinek kielégítésére, és a kiváló minőségű anyagok és az első osztályú kivitelezésnek köszönhetően hosszú élettartamot garantálnak.

A különböző töltési kapacitású első osztályú fritőzk kínálata nem hagy kívánnivalót maga után. Itt a legmagasabb követelményeket is teljesítik, ha egészséges sütésről van szó. Mostantól az éttermek, szállodák és háztartások egészséges sült krumplit kínálhatnak vendégeiknek. Ez egy forrólevegős fritőz vagy légsütő segítségével lehetséges. Ezek a készülékek forró levegővel működnek, és szinte zsírmentesek. Az Airfryer meggyőző a nagy, választható hőmérséklet-tartományával a mélysütéshez. A nagyméretű sütőkosár és az elegáns kialakítás lehetővé teszi, hogy otthon és étteremben egyaránt használható legyen. A forró levegővel működő fritőzt, mint az online áruházban található összes fritőzt, rövid felfűtési idő, optimális töltési mennyiség és kiváló mélysütési eredmények jellemzik. A beépített időzítő funkció minden forrólevegős fritőzben minden alkalommal tökéletes sütési eredményt garantál, és lehetővé teszi, hogy az idejét hatékonyan más feladatokra fordíthassa. Mint minden fritőz esetében, az Airfryerek is könnyen tisztíthatók a tapadásmentes bevonatnak köszönhetően.

Az ebbe a kategóriába tartozó fritőzöket nem szükséges összeszerelni, mivel minden fritőzt teljesen összeszerelve szállítunk Önnek. Ezért az azonnali használat garantált! Az optimális ár-teljesítmény arány jelenti a különbséget! A kiváló minőségű anyagok használata ellenére az Expondo jó minőséget kínál alacsony áron.

Az Expondo üzletből származó fritőz előnyei:

  • rövid fűtési idő olajjal és forró levegővel sütés
  • az alján lévő hideg zónáknak köszönhetően nem ég meg az étel
  • különböző méretű zsírtartályok
  • könnyű tisztítás sütés nagy vendéglátóhelyeken és otthon is a különböző töltési mennyiségeknek köszönhetően

Optimális ár-teljesítmény arány Legyen szó csirkefalatkákról vagy sült krumpliról, ebben a kategóriában minden típusú sült ételhez megtalálja a megfelelő fritőzt.