Indukciós olajsütők

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

Indukciós fritőz a gasztronómiához: Ajánlat az expondo.hu webáruházban

Legyen szó sült krumpliról, sült csirkéről, sushi-ról vagy más mélyhűtött ételekről, a tökéletes elkészítés mindig elsődleges fontosságú a vendéglátóiparban. Ahol azonban a közönséges olajsütők elmaradnak, az a hatékonyság. Most már ez a probléma is a múlté, hiszen az expondo kínálatában már professzionális fritőzök is kaphatók. A Royal Catering indukciós olajsütőkhöz hasonlóan a Royal Catering indukciós fritőzök is megbízható és hatékony teljesítménnyel nyűgöznek le.

Energiatakarékos fritőzök a hatékony elkészítéshez

Az indukciós technológia mostanra a konyhában is általánosan elfogadottá vált. Nem csoda! Mert mindenekelőtt az indukciós főzéssel áramot takarít meg. Most a Royal Catering indukciós fritőzei is képesek ugyanerre. Nemcsak az alacsony energiafogyasztással, hanem a lerövidített elkészítési idővel is meggyőznek. Ehhez járul még a zsír különösen kíméletes felmelegítése. Ezt az egyenletes hőeloszlást biztosító tekercs garantálja.

A villamosenergia-takarékosság, a gyorsaság és a kíméletes olajfűtés korántsem az olajsütő egyetlen előnye. A tisztítást megkönnyíti a lefolyócsap: fritőzünk praktikus lefolyószerkezete lehetővé teszi a villámgyors és egyszerű tisztítást a régi olaj és az öblítővíz lefolyásával. Továbbá a kezelést úgy tervezték, hogy a modern érintőképernyőnek köszönhetően felhasználóbarát legyen, és megbízható és pontos hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé.

Hogyan működik egy kiváló minőségű olajsütő?

A Royal Catering indukciós fritőzök kiválóan alkalmasak professzionális használatra, mert mint minden olajsütőünket, ezeket is különleges teljesítményük jellemzi. Akár 3500 wattos teljesítményükkel minden szakácsot kielégítenek. Végül, de nem utolsósorban, a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült termék hosszú élettartamot ígér, és a korrózió a múlté.

Fritőzünk többféle méretben kaphatók. Az Ön igényeitől függően különböző kapacitással vannak felszerelve. Ez azt jelenti, hogy nem csak a vendéglátóiparban használhatóak, hanem lehetővé teszik, hogy az indukció számos előnyét otthon is kihasználhassa. Tartozékboltunkban különböző méretű fritőzkosarakat is talál pótlásként. Indukciós sütéshez is kínálunk megfelelő megoldásokat, például wokokat.

Indukciós főzés: nem csak a környezet számára előnyös

A főzés mágneses mezőt használ, amely az energia előállításáért felelős. Mivel ez a mágneses mező csak a tűzhely aljára koncentrálódik, a környező területek sokkal kevésbé melegednek fel, ami megakadályozza az égési sérüléseket. Ha összehasonlítja a gázzal, azt fogja tapasztalni, hogy az indukciós főzőlapoknál a felületi hőmérséklet több mint 2-szer alacsonyabb, mint gázzal való főzéskor.

A főzőlapokkal a hőmérséklet nagyon pontosan szabályozható, ráadásul a főzési idő nagyon rövid, ami csökkenti az energiafogyasztást. Pontosabban, akár 30 százalékot is megtakaríthat az energián. Ha összehasonlítja az indukciós és a gázüzemű üzemanyagot, akkor láthatja, hogy a fogyasztásbeli különbség több mint 150 Wh. Az főzőlapok esetében a felfűtési idő 2:13 perc, míg a gázüzeműeknél 4:50 perc.

Változatos kínálatunkkal biztosítjuk, hogy minden igényre a legjobb választékot kínáljuk Önnek, a gáz olajsütőktől kezdve az elektromos fritőzökön át az indukciós fritőzökig. Vendéglátóipari kellékeink széles kínálatával most már sütés és sütés közben is élvezheti az indukciós technológia előnyeit. Tegyen valami jót vállalkozásának vagy háztartásának, és rendelje meg olajsütőjét most az expondónál.