Rizsfőzők

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 6 az 6 termék

A szűrésre nincs találat!

Elmúltak azok az idők, amikor a rizs elkészítése a fazékban történt, és fennállt az égés veszélye. Az expondo webáruház rizsfőzőjével a jövőben könnyedén készíthet rizst. Öntől függ, hogy a rizsfőző milyen kapacitással rendelkezik. A grillsütővel kombinálva finom ételeket készíthet. Ha salátát is szeretne készíteni, a zöldségdarálónk szintén egy lehetőség. Ne habozzon tovább, és vásároljon rizsfőzőt még ma!

Rizs gyors elkészítése rizsfőzőnkkel

Kiváló minőségű és energiatakarékos rizsfőzőinkkel számos rizsfajtát készíthet, így egyáltalán nem kell nélkülöznie "a" rizst. De ha azt hitte, hogy ezzel véget ért a készülék funkcionális repertoárja, akkor tévedett. A húsok és zöldségek párolása és melegen tartása nem jelent gondot ennek a nagy teljesítményű készüléknek. Például a főzőlapjainkhoz hasonlóan a ház kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és könnyen tisztítható. Egy másik előnye a higiénia. Mivel a rozsdamentes acélból készült termékek nagyon könnyen tisztíthatók, az ételmaradékoknak és a baktériumoknak kevesebb esélyük van megtapadni. Így már a kereskedelemben kapható tisztítószereket is használhatja a rizsfőző felfrissítéséhez és a következő főzési folyamatra való előkészítéséhez. Az edény belsejéhez rögzített szilikonszőnyeg pergésgátlóként is szolgál, és így a könnyebb tisztítást is biztosítja - anélkül, hogy bármit is makacsul le kellene kaparnia. A belső edény tapadásmentes bevonattal rendelkezik, és rendkívül hőálló. Tökéletesen elkészül a rizs - garantáltan. Válasszon még ma rizsfőzőt az expondo webáruházból, és emelje vendéglátóipari igényeit a következő szintre.

Olcsó rizsfőző

Magán a készüléken kívül a szállítási terjedelem természetesen további tartozékokat is tartalmaz, hogy a lehető legkönnyebben használhassa a készüléket. Egyébként ugyanez a helyzet a popcorngépekkel és a hegesztőberendezésekkel is! Kap egy mérőpoharat, valamint egy rizskanalat és egy szitát, így mindent egy kézből kap, és a funkcionalitás mellett egy vizuálisan is tetszetős eszközt. A rizsfőző tehát mindenképpen pontokat szerez a villásreggelin, a büfében vagy más alkalmakor, amikor az ügyfelek és a vendégek láthatják a készüléket. A vendéglátóipari kellékek mellett kézműves és ipari cikkekre is szakosodtunk. A már említett hegesztőeszközök széles választékán kívül az expondo elektromos szerszámok széles választékát kínálja. Egy másik termék, amelyet nálunk megtalálhat, a kalapácsfúrógép, amelyről szintén egy aktuális és informatív blogbejegyzés szól. Az expondónál található szerszámok sokfélesége valószínűleg egyedülálló Németországban. A rizsfőzőktől a garázskapukig számtalan terméket talál kiváló ár-érték arányban. Vásároljon még ma az expondo áruházban, és élvezze a Németországon belüli ingyenes szállítás előnyeit.