Tétel: EX10012576

|

Modell: RCIK-3500IC2.1

Indukciós főzőlap - 2 x 20 cm - 10 szint - időzítő - Royal Catering

442 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – időzítővel és 2 x 3500 W-os teljesítménnyel, valamint tíz teljesítményszinttel a különböző főzési módokhoz
  • hatékony – két, 20 cm átmérőjű lap
  • tágas – rozsdamentes acél alappal és egy 57 x 22 cm-es kiegészítő polccal
  • könnyen karbantartható – a rozsdamentes acél és az üvegfelületek könnyen tisztíthatók és rendkívül tartósak
  • biztonságos – indukció és automatikus készenlét 4 óra elteltével

TERMÉK LEÍRÁSA

Gyors és egyszerű főzés az indukciós főzőlapon alappal és polccal

A Royal Catering indukciós főzőlapon gyorsan, energiatakarékosan és biztonságosan főzhet. Az elektromos tekercs váltakozó mágneses teret hoz létre, amely azonnal és energiahatékony módon melegíti fel a fazekakat és serpenyőket, miközben maga az indukciós lap hideg marad. A két különálló, egyenként 20 cm átmérőjű kristályüveg főzőfelületek kiválóan alkalmasak 12-28 cm átmérőjű fazekak és serpenyők számára. A rozsdamentes acél alapnak köszönhetően a dupla indukciós tűzhely ideális professzionális vendéglátóipari használatra éttermek és étkezdék konyháiba, valamint tökéletes kiegészítő az otthoni konyhába.

Jelentős időmegtakarítás a modern és intuitív indukciós tűzhelynek köszönhetően

A nagy teljesítményű, 2 x 3500 W-os fűtőelemeknek és a hatékony technológiának köszönhetően az indukciós rezsó rövid időn belül eléri a kívánt hőmérsékletet. A tíz választható teljesítményszinttel gyorsan és optimális körülmények mellett készíthet el bármilyen ételt. A legfeljebb 24 órás időtartamú időzítő lehetővé teszi a kíméletes főzést alacsony hőmérsékleten is, hosszú főzési idővel. Az automatikus leállítás készenléti módba 4 óra után növeli a biztonságot és minimálisra csökkenti az energiafogyasztást.

Az indukciós rezsó háza és az 57 x 22 cm-es tárolófelülettel rendelkező alap rozsdamentes acélból készült, a főzőlap felülete pedig kristályüvegből van. Az anyagok tartósak és ellenállnak a külső hatásoknak, valamint rendkívül könnyen tisztíthatók. A 3 cm-rel állítható magasságú lábaknak köszönhetően a dupla indukciós lap még egyenetlen padlófelületeken is stabilan áll.

MŰSZAKI ADATOK