Tétel: EX10012137

|

Modell: RC-IKS04

Mosogató szekrény - 2 medence - Royal Catering - rozsdamentes acél - 400 x 400 x 300 mm

402 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – mosogató asztal alapszekrénnyel és tolóajtókkal a nagy tárolóhely érdekében még szűk helyiségekben is
  • tartós – a rozsdamentes acélból készült konstrukció ellenáll a rozsdásodásnak és rendkívül robusztus 
  • flexibilis – 20 mm-el állítható magasságú lábak a maximális stabilitás érdekében
  • tiszta munkafelület – a hátsó perem (100 mm) véd a kifröccsenő víztől és a szennyeződéstől
  • tartozékok – a szállítási csomag tartalmazza az összeszereléshez szükséges tartozékokat 

TERMÉK LEÍRÁSA

Extra mély rozsdamentes acél mosogató asztal alsószekrénnyel és fröccsenés elleni védelemmel

A Royal Catering RC-IKS04 mosogató szekrény ideális nagykonyhákba, éttermekbe, iskolákba, kórházakba és laboratóriumokba. A robusztus mosogatószekrény teljes egészében rozsdamentes acélból készült, és felépítése jól átgondolt.

Rend és tisztaság minden professzionális konyhában

A kompakt kialakítású ipari mosogató két nagy mosogatómedencével rendelkezik, amelyekben még a nagyméretű fazekak, serpenyők és grillrácsok is könnyen elférnek. A 400 x 400 x 300 cm méretű mosogatómedencében található kifolyó szitabetéttel van ellátva. A praktikus 100 mm-es felhajló perem védi a csempéket és a falat a kifröccsenő víztől.

A praktikus tolóajtókkal és fiókokkal ellátott mosogatószekrény segítségével helyet takaríthat meg szűk helyiségekben is. Az edények és az eszközök biztonságosan és higiénikusan tárolhatóak a tolóajtók mögött, illetve a fiókokban.

A kétmedencés mosogató szekrény teljes egészében tartós rozsdamentes acélból készült, vagyis a mosogató asztal rendkívül robusztus és tartós. Időtálló kialakításával a rozsdamentes acél mosogatóremekül illik minden konyhába. A rozsdamentes acélból készült bútorok gyorsan és egyszerűen tisztíthatók. A tartós fém hosszú ideig megőrzi fényét és ellenáll a korróziónak.

A 20 mm magasságban állítható lábaknak köszönhetően a konyhai mosogató optimálisan igazítható az egyéni igényeknek megfelelően, és a mosogató szekrény még egyenletlen padlófelületeken is stabilan áll. A mellékelt útmutatóna segítségével a kétmedencés mosogató összeszerelése és telepítése rendkívül egyszerű. A Royal Catering RC-IKS04 mosogató szerény stílusos és egyedi megoldást kínál minden konyhába!

Megjegyzés: A szerelvény nem része a szállítási csomagnak.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK