Tétel: EX10011598

|

Modell: RCWT-100X70EB

Rozsdamentes acél asztal - 100 x 70 cm - karima - 95 kg-os teherbírás

100 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető – magas 95 kg-os terhelhetőség a stabil kialakításnak hála
  • tágas – nagy 100 x 70 cm-es munkafelület, valamint praktikus tárolórész
  • tiszta munkahely - karima védelmet biztosít a fröccsenő víztől és kosztól
  • rozsdamentes acél - higiénikus, tartós és könnyen tisztítható
  • stabil – biztonságos állás a magasságban állítható lábaknak hála

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagylelkű rozsdamentes acél asztal tárolóhellyel és karimával

A rozsdamentes acélból készült bútorok képezik a higiénikus konyha és a tiszta főzés alapjait. A Royal Catering termékcsaládhoz tartozó rozsdamentes acélból készült, RCWT-100X70EB asztal minden professzionális konyhának elengedhetetlen kiegészítője. A rozsdamentes acél asztalt kifejezetten vendéglátóipari használatra terveztük, amely kétszintes kialakításának köszönhetően további tárolófelületet kínál.

Robusztus és nagy teherbírású - a Royal Catering termékcsaládhoz tartozó rozsdamentes acél munkaasztal meggyőz kiváló minőségével

A rozsdamentes acél asztal munkafelülete 100 x 70 cm-es, amely elegendő helyet kínál a mindennapi munkálatok elvégzéséhez. Azonban az alsó polcon további munkafelületet talál, amely lehetővé teszi a jól strukturált és átlátható munkavégzést. Ez továbbá lehetővé teszi, hogy akár nagyobb tárgyakat, amelyek max. 60 cm magasak is elhelyezzen az alsó szinten.

A 12 cm magas és 3,5 cm vastag karimának hála a fal és a környezet védve van a fröccsenő víztől, szennyeződéstől és a károsodásoktól. A rozsdamentes acél asztal még az egyenletlen padlón is optimális stabilitást biztosít az 2 cm-es tartományban állítható magasságú lábak segítségével. A csomagban megtalálható szerelési kiegészítőknek hála egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, valamint rögtön használható is. A 4,8 cm átmérővel rendelkező masszív, kerek asztallábak stabilizálják és megnövelik az asztal maximális terhelhetőségét. Ez 95 kg.

A kiváló minőségű kivitelezés további stabilitást és biztonságot kölcsönöz az asztalnak. A kiváló minőségű, polírozott rozsdamentes acél gondoskodik a konyhai munkaasztal hosszú élettartamáról, valamint tartós a korrózió, illetve mechanikus sérülések ellen (pl. karcolások). Az anyag továbbá könnyedén és alaposan tisztítható, ezáltal tökéletesen megfelel a higiénikus ételfeldolgozás követelményeinek.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK