Munkapultok

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!

1 - 24 az 182 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 8

Napjainkban a vendéglátóiparban használt rozsdamentes acél asztalok a legmagasabb követelményeknek felelnek meg az anyaghasználat, az anyagmegmunkálás és a funkcionális kialakításban. A felhasznált kiváló minőségű rozsdamentes acél garantálja a könnyű tisztítást és a hosszú távú problémamentes használatot. A kiváló minőségű rozsdamentes acél asztal minden professzionálisan felszerelt konyhában elengedhetetlen, mert ezek az asztalok kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készültek, amely összhangban van a higiéniai elvárásokkal. Ebben a kategóriában a vendéglátóipari kellékek között különböző rozsdamentes acélból készült, vendéglátóipari használatra szánt asztalokat talál.

 

Professzionális munkalapok

A nagy teherbírású, megerősített munkalapoknak köszönhetően a rozsdamentes acélból készült gasztronómiai munkalap robusztus és stabil felépítésének köszönhetően mindenféle vendéglátóipari vállalkozás számára tökéletes. Az egyszerű munkalapokhoz képest a rozsdamentes acélból készült munkalap - modelltől függően - további tárolóhelyet kínál a főzőeszközök és konyhai eszközök számára az aljzatban található további polcoknak köszönhetően. Ez lehetővé teszi a szakácsok számára, hogy szűk helyeken is helytakarékosan, strukturáltan és hatékonyan dolgozzanak. A rozsdamentes acélból készült munkalapok sokoldalúsága óriási, és elegendő tervezési lehetőséget kínál a legkülönbözőbb felhasználási helyeken, például nagykonyhákban, kórházakban, hentesüzletekben, pékségekben vagy éttermekben. Már a különböző asztallapméretek közül a megfelelőt kiválasztva az étterem üzemeltetője megfelelően megvalósíthatja egyéni kívánságait és elképzeléseit a konyhai munkaterület kialakításával kapcsolatban a rozsdamentes acél asztallal. A lakkozott védőfelületnek köszönhetően a rozsdamentes acél munkalap ellenálló és tartós a külső körülményekkel és a vegyi anyagokkal szemben. Emiatt a szakemberek számos asztal HDF-lapját magas minőségű anyagként ismerik. A modern rozsdamentes acél munkalap teteje biztosítja a rozsdamentes acél munkalap hosszú és kényelmes használatát.

A konyhai munkalap előnyei:

a kiváló minőségű rozsdamentes acél hosszú élettartamot biztosít

az asztalok nagy teherbírása a speciális konstrukciónak köszönhetően

számos modell további tárolóhelyet kínál a konyhai eszközök számára

A rozsdamentes acélból készült rozsdamentes acél bútorok általában könnyen tisztíthatók. A rozsdamentes acélból készült asztalok könnyen tisztíthatók, ami nagyban megkönnyíti a hosszú távú és rendszeres használatot. Ez megkönnyíti a zöldségek és más "kényes" ételek vágását a rozsdamentes acél asztalokon.

Eladó rozsdamentes acél asztalt kedvező áron!

A konyhai rozsdamentes acél asztal az nyerő választás egy vendéglátóipari vállalkozás számára. A fából készült asztalokkal való összehasonlítás egyértelmű különbséget mutat. A fa nedvességet szív fel a környezetéből, ráadásul a fabútorok tisztítása rendkívül nehéz. Mivel a fa élő anyag, általában fennáll a penészesedés és a baktériumok megtapadásának veszélye. A gasztronómia üzemeltetője nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja ezeket a higiéniai korlátozásokat egy rozsdamentes acél Gastro asztallal. Ezenkívül a rozsdamentes acélból készült asztal a finoman csiszolt felületével mechanikai szempontból kevésbé érzékeny a karcolásokra, mint a fa. Ez azt jelenti, hogy a rozsdamentes acél asztalok esetében nincs szükség rendszeres felületkezelésre. A felület egyedi szerkezetének köszönhetően nincs szükség folyamatos polírozásra.

Milyen a konyhai rozsdamentes acél munkalap?

A rozsdamentes acélból készült asztal modern kialakítása egyszerű szerkezetével győz meg. Minden rozsdamentes acél asztal csodálatosan illeszkedik a konyha többi berendezési tárgyához. A rozsdamentes acél szekrények és a rozsdamentes acél asztalok vizuálisan egy egységgé olvadnak össze a professzionális konyhában. Mindegy, hogy hátsó résszel vagy anélkül, ebben a kategóriában minden vendéglátós megtalálja az saját igényeinek megfelelő rozsdamentes acél asztalt. Az állítható magasságú lábaknak köszönhetően a szakács a rozsdamentes acélból készült gasztronómiai asztal magasságát egyéni igényei szerint állíthatja be. Az asztalok rugalmasan és könnyen alkalmazkodnak az egyenetlen felületekhez. Ez azt jelenti, hogy az étterem gond nélkül használhatja rozsdamentes acélból készült asztalát kültéri területeken. A vendéglátóipari rozsdamentes acél munkalappal semmi sem állhat a következő sörkerti hamburgerezés vagy egy nagy éttermi megrendelés útjába.