Trustpilot
Akciós
(4) értékelés
Royal Catering

Rozsdamentes acél húsdaráló - 200 kg / h - PRO

236 990,00 Ft 253 719,96 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10010176

|

Modell: RCFW-220PRO

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 1., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
236 990,00 Ft
3+
5%
225 140,50 Ft
5+
10%
213 291,00 Ft
10+
15%
201 441,50 Ft
Főbb jellemzők
  • különösen erős (1000 watt)
  • feldolgozás akár 220 kg / h
  • tartós eszköz a speciális alumíniumötvözetnek köszönhetően
  • ház, kés és darálólemezek kiváló minőségű rozsdamentes acélból
  • könnyen kezelhető és tisztítható
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Anyag
Rozsdamentes acél
Eloxált alumínium
Szín
Ezüst
Feszültség [V]
230
Teljesítmény [W]
1100
Hatékonyság [kg/óra]
220
Névleges fordulatszám [rpm]
220
Beömlő méretei [mm]
50 x 50
Kimenet mérete [mm]
Ø 80
Perforált tárcsák / pengék száma [db]
2
Hátrameneti fokozat
Igen
Kibocsátott zaj
77.9 dB
Perforált tárcsa átmérője
82 mm
Méretek (HxSzéxMa)
22 x 46 x 39 cm
Súly
22.5 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
60 x 57 x 46 cm
Szállítási súly
25.6 kg

Szállítási csomag

  • Húsdaráló
  • 2 perforált tárcsa (5/8 mm)
  • Műanyag húsnyomó
  • Csiga
  • Csigaház
  • Rögzítő gyűrű perforált a lemezekhez
  • Használati útmutató

Termékleírás

Rozsdamentes acél húsdaráló - 200 kg / h - PRO

A Royal Catering termékcsaládhoz tartozó RCFW 220PRO húsdaráló praktikus és könnyen kezelhető berendezés élelmiszerfeldolgozáshoz. A Royal Catering RCFW 220PRO húsdarálóját professzionális használatra tervezték, éttermek és hentesboltok számára.
A daráló 1100 Wattos motorja biztosítja a professzionális ételaprításhoz szükséges teljesítményt. Megfelelő energiafogyasztással termékünk óránként akár 220 kg hús feldolgozására is képes. A beépített ventilátor a megfelelő hűtésről gondoskodik - még nagy terhelés esetén is.
Elektromos húsdaráló a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül, amelyet hosszú élettartam és magas színvonalú kivitelezés jellemez. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült kések és perforált tárcsák gondoskodnak az optimális húsfeldolgozásról, a polírozott, eloxált alumíniumból készült ház pedig egyszerre robusztus és könnyű.
A húsdaráló visszaforgató funkciójának köszönhetően a húsdaráló csigatengelye mindkét irányba tud forogni. A forgatógomb biztosítja a készülék könnyű kezelhetőségét, az eszközben keletkezett eltömődések gyorsan eltávolíthatók és a biztonságos munka garantált.
A húsdaráló átgondolt felépítése és előnyös kialakítása biztosítja az aprító gyors és könnyű szétszerelését és tisztítását. A daráló felülete sima, alkatrészei pedig egytől-egyig leszerelhetőek a készülékről, ami lehetővé teszi a gondos tisztítást.
Körülbelül 220 fordulat / perc sebességnek köszönhetően a hús erőteljesen jut át a rozsdamentes acél csigatengelyen, majd pedig a perforált korongon. Az 5 vagy 8 mm átmérőjű lyukaknak köszönhetően az egyenletesen apró méretű hústömeget kap, amellyel egyszerűen dolgozhat tovább.
A kiegészítőknek köszönhetően az eszköz alkalmas különféle húskészítmények, valamint egyéb élelmiszerek, például paradicsom, tészta, chili paprika vagy szárított gyümölcsök feldolgozásához is. A hústálca nagy mérete szintén az Ön munkáját könnyíti meg. A műanyag tolóval az ételt biztonságosan és hatékonyan nyomhatja be a húsdarálóba.

Értékelések és vélemények


4.0

4 értékelés alapján

Rendezés :

5 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Sweden

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Sweden

Legjobb és jó áron

Nagyon jó gépek, gyors, erős és jó szolgáltatás

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon United Kingdom

Kiváló gép

Remek gép. Naponta használjuk a konyhánkban.

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Portugal

TERMÉK-FELSZERELÉS NEM ÁLLAPOT

Felszerelését megkaptam, sajnos nem felel meg az általam elképzelt feltételeknek, ahogy szerettem volna. - Olyan berendezések, amelyek foltjai nem néznek ki jól, vagy nem tűnnek minőséginek vagy jól néznek ki. - Azok a berendezések, amelyekben a stop/start aktiváló gombok nincsenek megfelelően rögzítve (lerakódott/rögzített/biztosított stb.), könnyen kikerülnek a helyükről. - Felszerelés, tetején füles vagy biztonsági okokból, nem szeretem, ez megnehezíti a munkánkat, mivel hentesüzletről van szó. - Robusztusság és teljesítmény szempontjából nagyon gyenge berendezés, lehet, hogy jó az ára, de nem indokolja, hogy olyasmibe fektessek be, ami nem felel meg a feltételeknek, vagy nem illik a profilomba, ezért kifejezetten az említett okok miatt nem vagyok elégedett felett. - Ezért a fent említett okok miatt szándékozom és kérem a visszaküldését, nem ez az első alkalom, hogy Öntől vásárolok berendezést, és mindig is elégedett voltam, de a PICADORA nem professzionálisnak és nagyon gyengének tűnik a robusztussága, egy másik berendezés, amit korábban vásároltam 5 csillagos volt, amivel minden szempontból maximálisan meg voltam elégedve, ezért is fektettem be az Ön felszerelésébe (PICADORA), de nincs összehasonlítás az előzővel. - Megnéztem a többi elérhető choppert és cserét fogok kérni, lehet, hogy más is lehet.

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Biztonságos a húsfeldolgozás az RCFW 220PRO-val?

Igen, műanyagból készült húsnyomó segítségével Ön biztonságosan dolgozhat. A húsnyomónak köszönhetően még hatékonyabb az eszközzel a munka.

Mindkét irányba tud a csigatengely forogni?

Igen, a hátramenet funkció és a forgógomb használatával az RCFW 220PRO húsdaráló csigategely mindkét irányba tud forogni, így lehetséges az elakadt ételek fellazítása és eltávolítása.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket