Tétel: EX10011679

|

Modell: RCSSCB-150X70-E

Rozsdamentes acél munkaszekrény - 150 x 70 x 85 cm - 600 kg teherbírás

225 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető - nagy teherbírás, max. 600 kg-ig, amely a három szinten oszlik el
  • tágas - a 150 x 70 cm méretű munkafelület rengeteg helyet kínál
  • helytakarékos - két praktikus tolóajtó keskeny konyhában is használható
  • kiváló minőségű rozsdamentes acél - higiénikus, tartós és könnyen tisztítható
  • stabil - optimális stabilitás és biztonság az állítható magasságú lábaknak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Akár 600 kg súlyig! Az erős munkaszekrény kitűnik a szekrények közül

Akár szállodában, étteremben, étkezdében vagy kórházban: A rozsdamentes acélból készült bútorok jelentik az alapkövetelményt, ha a tiszta konyháról vagy az élelmiszerek higiénikus kezeléséről van szó. A Royal Catering-nek, a kiváló minőségű vendéglátóipari felszerelések szakértőjének RCSSCB-150x70-E rozsdamentes acél munkaszekrényét kifejezetten a magas, vendéglátóipari követelményeknek megfelelően tervezték, vagyis ideális bármilyen professzionálisan berendezett konyhába.

Kiváló minőségű és rendkívül robusztus - Royal Catering rozsdamentes acélból készült munkaszekrény

A modern rozsdamentes acél szekrény 150 x 70 cm méretű munkafelülete rengeteg helyet kínál a friss ételekkel, alapanyagokkal, eszközökkel, felszerelésekkel való mindennapi munkához, valamint az ételek elkészítéséhez. A munkafelület és a tárolószekrény ötletes kombinációja széles körű felhasználást tesz lehetővé, és gondoskodik a rendről a konyhában. A két praktikus és helytakarékos tolóajtóval felszerelt munkaszekrény kitűnő választás szűk konyhákba is. A szekrényben tárolt edények biztonságosan és tisztán helyezhetők el a tolóajtók mögött.

A szekrény belsejét egy erős polc osztja ketté, biztosítva az átlátható elrendezést, amely az alsó polchoz és a munkafelülethez hasonlóan akár 200 kg -ig terhelhető. A vendéglátóipari munkaszekrény összteherbírása így max. 600 kg. A 85 cm magas rozsdamentes acél munkaszekrény négy állítható magasságú lába optimális stabilitást biztosít még az egyenletlen padlón is.

A kiváló minőségű rozsdamentes acél garantálja a hosszú élettartamot, ellenáll a korróziónak és a mechanikus sérüléseknek, például a karcolásoknak. Anyaga továbbá könnyen és alaposan tisztítható, vagyis tökéletesen megfelel a higiénikus ételfeldolgozás követelményeinek. A mellékelt, jól érthető szerelési utasításokat követve az elegáns szekrény összeszerelése nagyon egyszerű.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK